Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Çekicilik calışması

Mugetsu

Member
Alena666 said:
Esenlikler, umarım iyisinizdir. Hiç ihtiyacım olmasada çekicilik çalışması yapmak istiyorum. Fazla mal göz çıkartmaz sonuçta. Aslında aklımda bir şeyler yapmaya çalıştım ama pek uygun olduğunu düşünmüyorum. Bu yüzden buraya yazıp kendimi rezil etmeyeceğim. Şimdiden teşekkür eder, iyi günler dilerim.

Esenlikler, 8 Nisan Venüs karesi için uygun bir vakit,venüs karesi ile fiziksel güzellik ve cazibe sağlayabilir,auranızı bu şekilde programlayabilirsiniz. kendimde çalışmıştım ve bana etkileri olmuştu.

Alena666 said:
Mugetsu said:
Alena666 said:
Esenlikler, umarım iyisinizdir. Hiç ihtiyacım olmasada çekicilik çalışması yapmak istiyorum. Fazla mal göz çıkartmaz sonuçta. Aslında aklımda bir şeyler yapmaya çalıştım ama pek uygun olduğunu düşünmüyorum. Bu yüzden buraya yazıp kendimi rezil etmeyeceğim. Şimdiden teşekkür eder, iyi günler dilerim.

Esenlikler, 8 Nisan Venüs karesi için uygun bir vakit,venüs karesi ile fiziksel güzellik ve cazibe sağlayabilir,auranızı bu şekilde programlayabilirsiniz. kendimde çalışmıştım ve bana etkileri olmuştu.

Tavsiyen için teşekkür ederim :-*

rica ederim ;)

Alena666 said:
Esenlikler,

8 Nisanda Ruhani Venüs Karesine başlayabilirsiniz, ancak ben olsam 15 Nisan günü yapardım, o gün Ay Terazi burcunda. Büyü yapmak istersenizde size kalmış.

Onun dışında Venüs Karesi/Büyü çalışması yaptıktan sonra karizma için Güneş Karesi yapabilirsiniz, tabii bir kadın için karizmatik olmayı istemek nasıl olur bilemem :D

İyi akşamlar.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back