Welcome to the Temple of Zeus's Official Forums!

Welcome to the official forums for the Temple of Zeus. Please consider registering an account to join our community.

Zeus Tapınağı'nı nasıl buldunuz?

Aleksios

Active member
Esenlikler,
Burada nereden başladığımızı ve neden oradan başladığımızı anlamanın çok değerli olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden yakın zamanda 666'da açılmış konudan esinlenerek bende bir konu açıyorum. Konu başlıktaki gibi.

Bu konunun OP'si ben olduğuma göre ilk başlaması gereken kişi de ben olmalıyım. Doğrudan VT'deki mesajımı ekliyorum:

"İnancım o ki Satanas 1 yıl boyunca buraya gelmem için beni hazırladı. 1 sene boyunca (13 yaşımda) tüm spiritüel alanlara ilgi duymaya başladım. 13. Yaşımı sadece boşluk meditasyonu yaparak geçirdim. 1 sene boyunca sağlıklı bir şekilde ilerledim. Kabala hakkında bir şeyler araştırırken sitemizi buldum. Siteyi okuduktan sonra sanırım adanmak için sanırım 1 hafta bile beklemedim, kaybedecek vakit yoktu. 14 yaşımda adandım. O zamandan beri büyümeye ve çalışmaya devam ediyorum. Hala kaybedecek vakit yok. Bu erken bir yaştı bu yüzden hayatımda SS/Zevist olmadığım bir dönemi hatırlamak benim için zor. Ben gözümü burada açtım."

Bir güzel dost vasıtasıyla, kanımdan canımdan biri sayesinde. Yıllardır aradığım, dilimin ucundaki her şeyi burayı tanıştırmasıyla tamamlattı bana. Çocukluğumdan beri Tanrıların estetiğine ve güzelliğine çekilirdim ve hayatta anlam arardım. Yüreğimi bir insanın dünyasına tamamen açmamla oldu bu, belki buradaki çoğu dostumda olmayan bir şans bu. Yoldaşım kendi yoldaşına el uzattı. Hepinizi seviyorum. Dostum bunu sen de okuyorsun, seni seviyorum.

Şu an görüşmediğim bir öğretmen sayesinde 7-8 yaşından beri meditasyon yapıyorum. 10 yaşındayken olması lazım kineziler hakkında internetteki kaynaklara bakarken ayetler kitabı karşıma çıkmıştı, bende onunla ilgili araştırma yaparken sitemizi keşfettim. 11 ya da 12 yaşında adandım tam hatırlamıyorum, forumlara katıldığımda çoktan adanmıştım ama.

Black Mirror'da Demon Gaap'ile alakalı bir bölüm vardı Black Mirror'ile spiritüalizm ne alaka? Diyebilirsiniz bende anlamadım adamlar yapmış. Bir merak oturdu içime, araştırdım bende Lord Gaap'ı ancak yanlış kaynaktan araştırdım sonra bu siteyi buldum ve kaynaklarını okuduktan sonra herşey mantıklı geldi ve Zevist oldum.

Esenlikler, ben bu siteyi bu forumu şöyle buldum, ben yotupta hristiyan bir sohbet kanalında türk hristiyanlarla sohbet ediyordum, oraya bir Ss geliyordu Şeytanın gerçek Tanru olduğunu anlatıyordu, özeliklede beni çok seviyordu, Şeytan seni korusun diyordu bana, bende tövbe tövbe diyordum, bu dedim kafayımı yemiş acaba, neyse bu Ss bana iyice kafayı taktı, neyse bende incili okurken kafamda şüpheler başladı, kafan karma karışık zaten islamdan hristiyanlığa geçmişim, kafam allak bullak moralim yerlerde, korka korka Ss.orgu okuyorum ama çok korkarak okudum, Ss.org kolay değil Şeytandan bahsediyor, okurken okurken o Ss arkadaşla tartışırken NG Sonne bey le konuşmaya başladım, 23 aralık 2023 yulede çalıştığım inşaatda adanma ayinimi yaptım, böylece Zevist oldum.

Ben Zeus'un Tapınağını 10.sınıfta buldum. Yeni bir okula gelmiştim ve ilk gün benim için o zamana kadar hiç tanımadığım bir kişi hakkında acımasızca konuşuyorlardı. Sınıftaki parazitlere hata yaptıklarını ve bunun doğru olmadığını söyledim. O gün okula gelmemişti ve nedensizce sürekli onunla konuşmam onunla arkadaş olmam gerektiğini düşünüyordum ve bir his beni o dostuma çekiyordu. Kararımı verdim ve onunla en iyi arkadaş olmalıydım ve öylede oldu. O gerçekten muazzam bir insandı. O zamanlar keşke spiritüellikle alakalı astral seyehati kapsayan bir din olsa diye dua ediyordum. Ardından sevgili dostum ile tanıştım ve hayatım bambaşka bir boyuta taşındı. Sürekli anlatırım. Bana doğru yolu gösterdiğin için sana minnettarım sevgili dostum diye. Aradan çok zaman geçmeden hemen adandım. Zeus'un Tapınağını bulduktan sonra bir kaç gün olmuştur yada olmamıştır. Oda tabii benim adanma ritüelimde yanımdaydı. O benden yıllar önce adanmıştı. Henüz yolun başındaydım. Beraber nihai rtr, Tanrı Tanrıça davet etme (rehberlik talep) etme, meditasyon ve bir sürü şeyi birlikte yapardık. Anne oğul gibiydik. O bana hep yol gösterdi. Ben onun sayesinde ve vesilesi ile buradayım. Sevgili dostum seni çok seviyorum iyi ki bana doğru yolu gösterdin sana çok teşekkür ederim

Üniversiteye başladığım yıldı. Liseden oraya uzanan yıllarımı önce deist sonra agnostik olarak geçirdim. Eski sevgilimin vasıtası ile de bu yolla tanıştırılmış oldum. Bana uzun uzun ses kayıtları gönderir, merak ettiklerimi yanıtlardı. Her zaman şüphe ile yaklaşsam da o, zevist -zamanında ss- olacağıma çok emindi. Hayatımda çok kısa kalan bir kişiydi, belki de tanışmamızın sebebi sadece buydu ve ikimiz de fark etmedik. Üç yıldır zevistim fakat geçmişe baktığımda da küçüklüğümden bu yana Tanrı(ça)larımıza ilgili olduğumu ve araştırmalar yaptığımı anımsıyorum.

Benim cadılığa karşı bir yönelimim vardı bu durumun biraz üzerine gittim ve Wicca'ı buldum (ve wicca sayesinde de hecate'i tanıdım) sonrasın wicca da çok fazla eğitici ve açıklayıcı değildi sonrasında kitapçı ekol'ü buldum ama kitapçı olmadım bir çok saçma tarafı vardı bana göre sonra jos'u buldum ama jos'un argümanlarını fln araştırmam ve kabul etmem 4 ayımı aldı ve sonra da adandım hatta adanmaya kadar olan süreçte tanıdığım yine birkaç SS vardı.
Evet buradan devam ediyoruz. Sonrasında JoS, Zeus Tapınağı oldu ve artık Zevistiz.

Ne güzel erdem şu arkadaşlık! Yola çıktıklarını yolda bulduklarınıza değişmeyin. Ben maalesef bu yolda hep tek başımaydım.

Uzmanlar artık sosyal medyanın zararlı olduğunu söyleyemeyecekler.

Genç yaşta buraya gelmenin en güzel yanı; güzel bitkilerin yetişebileceği kirlenmemiş bir toprak sahibi olmaktır. ToZ bizden sonra buraya gelecek gençlere de sağlıklı bir şekilde büyüyecekleri alanı sunmaya devam edecek.

Geldiğimiz yerin perde arkasından yansıması olduğundan spritüelizme hepimiz yöneliyorduk.

Siteyi okumak için girdiğim bir gün uzun uzadıya okuma yapmıştım. Elektronik aletimi kapattığımda televizyonda Hitler hakkında bir tiyatro oyunu izledim. Ertesi gün sitenin NS yazıları ile karşılaşmıştım.

Siz buraya gelecek yetişkin insanların sorumlulukları için mükemmel birer örneksiniz. Herkes benimle beraber pozitif ilerlemenizi izliyor takdir ediyor.

Ve sonunda burdasınız!

Anlatacak güzel bir hikayeniz var. İşlemeye devam edin!

Esenlikler,
Burada nereden başladığımızı ve neden oradan başladığımızı anlamanın çok değerli olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden yakın zamanda 666'da açılmış konudan esinlenerek bende bir konu açıyorum. Konu başlıktaki gibi.
nedense hatırlamıyorum tam olarak nasıl oldıgunu ama spiritüel olarak pislama inanıyordum sonra zamanla inancım azalırken internetten spiritüellige basladım ilk dogal tas, manifest falan derken spell jar yapmaya basladim (büyü oldugunu düsünüyordum gercekten) yani hem islama inanıyofym hem büyü yapıyodum gibi sonra tabi arastırmalarım daha da artmıştı ve benim dönüm noktam Hekate olmuştu, islama dair kalp veya kafa olarak hic bir swyim kalmamıstı ama garip bir sekilde sadece Hekateydi diger tanrılardan bahsedildiginde gercekliklerini kafamda algılayamıyordum ama hekateyi cok icten hissediyor gibiydim hatta enn medisasyonu acıp dinliyordum ytden ne oldugunu bilmeden şu iki çemberli sigilli olanları falan, büyü yaparkem meditasyon(?) yaparken hep hekate ye dua ediyordum ama hekate den önce kücük bi dönem Başmeleklere kafayı sarmıştım ve intrnetten gordugum bir sürü seyi yapıp Basmelek raphaeşi cagırmostım kısaca anlatavak olursam etki olarak bildiginiz yanmıstım sıcaktan hava notmal olmasına ragmen ki sonradan ögrendim o yarı bilincli düsman varlıkları oldugunu ki o yanma cidden kötüydü ama ven bunun gercekten olduguna dair isarwt diye anlamıstım ki bu arada saglık acısından istedigim hic bisey de olmamıstı zaten (olamazdı da)

hekateue geri domecek olursam hekateden sonra iste tam oöarak hatırlamadıgım bir swkilde kesfetmistim burayı

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back