Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Yaşadığım olay hakkında

Romanov

New member
Trans egzersizi sırasında 4'e kadar sayarken bir noktadan sonra kafamın içinde bir, iki, üç, dört değil de farklı bir dilde söylediğimi fark ettim. O an ağzımdan çıkan tamamen türkçeydi; ama sanki tamamen farklı bir dilde sayıları söylüyordum. Daha önce almanca eğitimi görmedim hiç bir zaman ve bilgim bir iki kelimeden fazlası değil. Zihnimden geçenler telaffuz açısından Almancaya benziyordu. Çalışmam bittikten sonra almanca sayılara baktım ve tamamen zihnimde dönenlerle aynı olduklarını gördüm. Belki bir yerlerden aklımda kaldı ama bilmiyorum, garip bir durum. Daha sonra demon'ımın kim olduğunu öğrenmek için yaptığım çalışmada da "CELLDEG" diye bir kelimeye ulaştım. Fakat böyle bir demon yok. Yaptığım küçük bir araştırmayla bunun Almanya merkezli bir şirket olduğunu öğrendim. Aradaki bağlantı ne, almam gereken bir mesaj mı var bilmiyorum. Garip bir durumun içindeyim.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back