Welcome to the Temple of Zeus's Official Forums!

Welcome to the official forums for the Temple of Zeus. Please consider registering an account to join our community.

Toprak elementi ve ırkımız

Alexguardra

Member
Toprak elementi ırkla ikgisi olan birşey mi, örneğin ırkını tam anlayamayan biri toprak elenti ekaikliğine sahip olabilir veya bu elementi kullanarak sorunu çözebilir mi?

Bunun için zaten çalışmalarımız olduğunu biliyorum, sadece toprak elementiyle ırkımız arasında bir bağlantı olabilir mi, kökler toprakta olur, acaba bizim kökenlerimiz ve toprak arasında bir ilişki olabilir ni merak ettim?

Bu soruyu sormamdaki sebeplerden biri maddi konularla toprak elemnti arasında bir ilişki varsa ve refah aslında ırkımızla bir bütün olarak çalışmaya dayalı bir durum olduğuna göre acaba bu ikisi arasında bir baglantı olabilir mi diye düşündüm.

Evet var. Atalar, oğlak ve karşıt burcu yengeçle alakalıdır. Yengeç onlardan miras kalan anı ve deneyimleri, gelenekleri e hafızayı anlatır. Oğlak ise bize bıraktıkları yapılardır.

Toprağın ataların bilgeliği toprağın tek özelliği değildir. Birikim ve maddi varlık, sahip olma hali boğa yönü ile ilgilidir. Mesela bazı milyonerlerin aileleriyle araları çok kötü hattaha fakir ailelerden geliyorlar. Bu bununla alakalı değil. Irkınıza bağlı olabilirsiniz ama atalar her zaman doğru şeyler yapmazlar. Kötü bir zincirin berbat bir halkası olmaktansa zincirden ayrılmayı tercih ederim şahsım adına.

Varlık da element bazlı olmuyor astrolojik olarak onu da söyleyeyim. Haritanızda bunu onaylayan yıldızların olması gerek. Bazı insanlar 2.evlerinde güneş bile olsa zengin olamazlar (tabi bu nokta zenginden ne anladığınıza göre değişir)

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back