Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Temizlik, Arınma ve Cadılar Sabbathı Hatırlatması

Kyntara

Member
Esenlikler,

Bu yazıyı daha önce yayınlayacaktım ancak Cadılar Sabbathından biraz öncesini beklemek istedim.

Bu yazı temizlik ve Cadılar Sabbathı hakkındadır, iyi okumalar.

Temizliğe karşı bakış açımızı değiştirmemiz gerekir ki ruhumuza iyi bakabilelim.
-Temizliğe gündelik kiri temizlemek olarak bakılmamalıdır. Zevistlerin çoğu geçmiş yaşamlara sahiptir ve bazıları geçmiş yaşamlarında da ruhaniyetle uğraşmıştır, bu yüzden ruhlarında geçmiş yaşamlarından gelen kirler vardır ve bunlar temizlenmelidir.
-Çakralara veya auraya parlak beyaz ışık koyarak yapılan basit temizlik arınmanızı sağlamaz, derin temizlik bundan farklıdır.

Peki temizlik yapmak bana ne sağlar, ruhumu neden temizlemeliyim?
-Ruhumuzda, özellikle de çakralarımızda, kirler ve karmik olaylar ile ilgili “tohumlar” bulunur ve bu tohumlar açığa çıkabilir, bunu istemeyiz. Meditasyon yapan Zevistler olarak kirli çakraları güçlendirdiğimizde bu “açığa çıkma” diğer insanlardan çok daha hızlı olur. Bunu engellemenin yolu ruhu arındırmaktır.

Yüksek Rahibe Lydia da dahil olmak üzere birçok üye, bir süre güçlendirmeye ara verip veya güçlendirmeyi azalttıp iyice temizlendikten sonra güçlendirmeye dönmeyi tavsiye eder çünkü artık tertemiz ve arı olan ruhunuzu güçlendirirken kirleri de güçlendirmezsiniz.

Leydi Maxine’in ne dediğine bakalım:
Also, adding energy to a dirty soul and chakras can accelerate so-called "karma", fated events and related from past lives to manifest readily.

-Gezegen geçişlerinden kötü mü etkilendiniz? Gezegenler sanki aleyhinize çalışıyormuş gibi mi hissediyorsunuz? O hâlde temizlenin ve güçlü bir koruma aurası oluşturun.
-Anne veya baba olmak mı istiyorsunuz? O hâlde siz ve eşiniz ruhunuzu arındırmalısınız ve bu, çocuğunuza yapabileceğiniz en büyük iyilik olur. Ruhu temiz ve güçlü olan ebeveynlerin çocuğu da arı ve güçlü bir ruha sahip olur.
-Ruhun arındırılması astral duyuların açılmasına yardımcı olur. Zaten yıllardır astral duyuları üzerinde çalışanlarınız derin temizliği bir süre yaptıktan sonra durugörü ve duruişiti yeteneklerinin arttığını fark edecektir.

Yüksek Rahibe Lydia’nın eski yazılarından ikisini seçtim, okumanızı öneririm.
-https://ancient-forums.com/threads/Çeviri-yoga-temizlik-nesli-devam-ettirme.82526/
-https://ancient-forums.com/threads/the-best-thing-you-can-do-for-yourself.70110/

İkinci yazıda Cadılar Sabbathından bahsediliyor, Cadılar Sabbathı nedir?
Yüksek Rahip Hoodedcobra’nın Cadılar Sabbathı hakkındaki vaazını okuyun, bu yazıyı bugün yazmamın sebebi buydu:
https://ancient-forums.com/threads/...unar-month-purification-circle-updated.58191/
Cadılar Sabbathı günlerini 2025 Zevist Takviminden öğrenebilirsiniz. Bu ay iki tane var:
-9 Ağustos 2025 Cumartesi günü Ay, dolunay evresinde olacak ve tek günlük etkili bir temizleme yapabilirsiniz. 8 Ağustos gün batımından 9 Ağustos gün batımına kadar yapılabilir.
-23 Ağustos 2025 Cumartesi günü ise Ay, yeni ay evresinde. Cumartesi yeni ayı, dolunayın aksine, tek günlük temizlik yerine 7, 14, 21, 28 günlük döngüler için güzel bir başlangıç tarihidir.

Aynı şekilde aralık ayında da iki Cadılar Sabbathı görünüyor.

NOT: 22-23 Ağustos’ta boşluktaki Ay’a dikkat edin, Cuma akşamı ve Cumartesi erken saatler bu yüzden döngüye başlamak için uygun değil. Bir döngü yapıyorsanız bunu ilk günden döngünün sonuna kadar her gün, gün doğumu ve gün batımı arasında yapın.

Derin temizliğin neden önemli olduğunu anladım, peki nasıl temizleneyim? Birkaç öneri:

-Yüksek Rahibe Lydia’dan derin temizlik çalışması. https://ancient-forums.com/threads/deep-cleaning.57615/

-Yüksek Rahibe Maxine’den tarama yöntemi.
One should clean one's aura daily. This is done by visualizing a brilliant white light like the Sun sweeping from the top of one's head to one's feet.

What happens with this is after a cleaning, more spiritual dirt, so-called "karma" and so forth come to the surface from present and past lives. This is why it's so important to stay on top of cleaning our auras on a daily basis, as this spiritual dirt will not get a chance to manifest into reality. It can take anywhere from one to several days for what is on the aura to manifest into reality; an event in one's life.

Cleaning the aura can take between one and two years of consistent daily cleanings. Positive affirmations should be stated 3 times or so following the cleaning, such as "I am always safe, secure and protected in every way and at all times.

When stating affirmations like the one above, it is important to feel your aura and soul. Tune into feeling your aura and soul and focus while reciting the affirmations.

After your aura becomes clean, then it's time to work on one chakra at a time, cleaning it with the light scanning from the wide part to the tapered tip. This can be done anywhere from 5 to 25 or more times.

Only work on one chakra at a time until it is clean, then go onto another. Don't work on more than one. This must be done daily in order to prevent more astral dirt which surfaces from getting a foothold in reality.

You will more than likely see all kinds of nasties coming off your aura and chakras. Chains are bindings and obstacles for one.

Always remember, we save our own souls and that lying filthy trash about that worthless Nazarene saving anyone was corrupted from the kundalini serpent. The truth is your own serpentine energy when applied will save you and also protect you.

-Temizlik mantralarını kullanmanız da önemlidir. Ruhun bütün kısımlarına (ana çakralar/uzantıları, ışık bedeniniz, auranız) mantra titretebilirsiniz.
7 ve katlarını arınmada kullanabileceğimizi zaten hepimiz biliyoruz.
-Yoga yapın.
Yoga bir temizlik yöntemi değildir ancak yoga, karmik tohumları yakar. Hatha Yoga, Kundalini Yoga ve Beş Tibetli Ayinleri zaten sitede var. Güneş’i Selamlama da arındırıcı bir ısı üretir.

Peki hangi mantrayı kullanayım?
Surya veya Vi-Suddhi.
Ateş elementiyle ilişkili olan Güneş mantrası Surya ruhunuzdaki kirleri yakar.
Su elementiyle ilişkili bir mantra olan Visuddhi ise ruhu yıkayıp arındırır, Surya’dan farklı etkileri vardır.

Ruhumuzun ışığa ihtiyacı var. Işık temizlikte en önemli noktadır. Mantra titretirken çakralarınızda ve ruhunuzda son derece parlak bir beyaz/beyaz-altın (sarı veya altın asla değil!) ışık imgeleyin. Işığı imgelemek sizin için zorsa gündüz vakti pencerenizin karşısında oturabilir veya gözünüze zarar vermeyecek lambalardan yardım alabilirsiniz. Kavurucu sıcaklar yüzünden bu günlerde doğrudan Güneş altında yapmak mümkün değil. Bu arada aklıma gelmişken sıcaklarla baş etmeyle alakalı bir vaazı da ekleyeyim.

Cadılar Sabbathında veya herhangi bir zaman ruhunu derinlemesine temizleyenler (yazının üzerinden yıllar geçse bile) bu temizliğin kendilerini nasıl etkilediğini bu yazının altında anlatabilirler. Uzun vadeli temizlik hayatınızı değiştirebilir.

23 Ağustos’u daha sonra da hatırlatacağım ve korunma hakkında bir yazı da bu hatırlatmayla beraber gelecek.

Ruhunuza iyi bakmayı ve bizlere arınmanın bilgisini veren Babamıza şükretmeyi unutmayın.

ZEFS AENAOS!

Ufak bir deneyimimi paylaşmak istiyorum. Kısa da olsa Munka ile 40 günlük bir negatif karmadan arınma çalışmadı yapmıştım. Forumda Türkçe çevirisi olan bir çalışmaydı. Uzun süredi çakralarımda temizlemeye çalıştığım bir his vardı. Onunla gerçekten temizlemeyi başarmıştım. Tabi muhtemelen temizlendim sandığım o his benim negatif karmadan arınmam idi.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back