Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Tatlı bir haber

Ay kesinlikle normal doğum istiyorum, acıyı bir anda çekmek sonrasında rahat etmekten daha güzel ne olabilir.🥲🥲🥲
Sakın korkma, benim teyzem çok korkuyordu ama normal doğurduğuna baya mutlu meryem ana eli otu şeysini ona da yapmıştık, kadın doğurmadı yumurtladı sanki o kadar hızlı oldu ki. Bi de hastahaneye gittiğin açıklık önemliymiş. O sebeple internette ''24 saatlik doğum sürecim'' diye videolar var. Korkutmasın yani seni.

Sakın korkma, benim teyzem çok korkuyordu ama normal doğurduğuna baya mutlu meryem ana eli otu şeysini ona da yapmıştık, kadın doğurmadı yumurtladı sanki o kadar hızlı oldu ki. Bi de hastahaneye gittiğin açıklık önemliymiş. O sebeple internette ''24 saatlik doğum sürecim'' diye videolar var. Korkutmasın yani seni.
Heyecanlıyım ama ya işte 🥹🥹🥹

Esenlikler ailem,
Sizlerle aramıza minik bir bebeğin katılacağının haberini paylaşmak istedim. 🥹
Şu anda 7 haftalık hamileyim. Bu mutluluğumu ve heyecanımı sizlerle de paylaşmak istedim.
Çok geç geri dönüş yapmış olacağım ama çookkkk sevindiiiiimmmm çok mutluyum sizin adınıza🥹
Tanrılarımız ve Tanrıçalarımız sizi ve ailenizi kutsasınnn✨✨✨. SS bir bebek olacağı için çoooook şanslı bir bebek 🥹

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back