Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

tarot acilimim

ZehraM.

Member
leydi astarteye benim bu hayattaki misyonumun ne oldugunu sordum, tarot araciligiyla bana cevap verdi. Azize ve buyucuyu zaten hepimiz biliyoruz, kilic kralinin ve kralicesinin arka arkaya cikmasi dikkatimi cekti, pek de anlayamadim acikcasi. aciklayabilecek olan biri var mi? tahminim gorev anlamina geldigi yonunde..
IMG_20250430_041120_407.jpg

leydi astarteye benim bu hayattaki misyonumun ne oldugunu sordum, tarot araciligiyla bana cevap verdi. Azize ve buyucuyu zaten hepimiz biliyoruz, kilic kralinin ve kralicesinin arka arkaya cikmasi dikkatimi cekti, pek de anlayamadim acikcasi. aciklayabilecek olan biri var mi? tahminim gorev anlamina geldigi yonunde..View attachment 7099
Bunu sizin yorumlamanız daha doğru olur. Ama benim yorumum şu: Hayatınızda temkinli, bulunduğunuz konumu koruyup bunu geliştirmek ve yükseltmek yetkinliğinizi artırmak. Ve yaşamdan alınan tecrübeleri doğru yerlerde kullanmak. (Benim yorumum bu.)

Hayattaki misyonunuzu ,sağlayacağınız katkıyı ve yerinizi yükselen ve yükselen yöneticisinin konumu ,açıları ve evine bakarak da anlayabilirsiniz. örnek vermem gerekirse bu Marilyn Monroe'nun haritası, yükseleni aslanda olduğu için zaten göz önünde ve bunu biliyoruz. Aslanın yöneticisi Güneş 10 ve 11. evlerin girişinde ve ikizlerde yer alarak onun network ağını genişletiyor, ününe ün katıyor. Onun hayattaki misyonu göz önünde olmak ve parlamaktı.

horoscope-chart1-700__radix_birth_chart_marilyn-monroe.png
0a68748261cc729c4c5aecec958081a9adc0c832.jpg

Bu arada millet zayıflık diye gebermeden önce bu vücut güzel bulunuyormuş (aşşşırı güzel zaten) bu gün istaya atsa şu fotoğrafı az ye,kilo ver falan yazarlar...

leydi astarteye benim bu hayattaki misyonumun ne oldugunu sordum, tarot araciligiyla bana cevap verdi. Azize ve buyucuyu zaten hepimiz biliyoruz, kilic kralinin ve kralicesinin arka arkaya cikmasi dikkatimi cekti, pek de anlayamadim acikcasi. aciklayabilecek olan biri var mi? tahminim gorev anlamina geldigi yonunde..View attachment 7099
Esenlikler, yorumlamasını en doğru siz yaparsınız; ancak bu iki kart özetle, benim fikrime göre, doğruyu yanlıştan ayırmanız, duygularla değil gerçeklerle hareket etmeniz, zihinsel berraklıkla kararlar almanız ve hakikati savunmanız anlamına geliyor. Misyonunuz, duygularla aklı dengeleyerek ilerlemek ve hem kendinize hem de başkalarına karşı cesur ve adil olmak olabilir. Tabii ki, bu sadece benim gördüğüm; en doğru yorum sizin olacaktır.

Hayattaki misyonunuzu ,sağlayacağınız katkıyı ve yerinizi yükselen ve yükselen yöneticisinin konumu ,açıları ve evine bakarak da anlayabilirsiniz. örnek vermem gerekirse bu Marilyn Monroe'nun haritası, yükseleni aslanda olduğu için zaten göz önünde ve bunu biliyoruz. Aslanın yöneticisi Güneş 10 ve 11. evlerin girişinde ve ikizlerde yer alarak onun network ağını genişletiyor, ününe ün katıyor. Onun hayattaki misyonu göz önünde olmak ve parlamaktı.

horoscope-chart1-700__radix_birth_chart_marilyn-monroe.png
0a68748261cc729c4c5aecec958081a9adc0c832.jpg

Bu arada millet zayıflık diye gebermeden önce bu vücut güzel bulunuyormuş (aşşşırı güzel zaten) bu gün istaya atsa şu fotoğrafı az ye,kilo ver falan yazarlar...
dogum haritamla birlestirdigimde bazi seyler anlasiliyor, dini bir misyonum oldugunu söylüyor. uc yerlesmimde de ayni sey var, ayrica azize cikmasi da bunu bence dogrular. kilic krali ve kralicesi de belki yine dini bir misyon, yaymak icin bir caba anlamina gelebilir. benim zaten en buyuk hedeflerimden biri zevizmi herkese yaymak. demek ki ileride bunun icin ciddi ugraslars girecegim. (bu arada monroe bu fotografta asiri mutlu ve saglikli gozukuyor.)

Kılıç kartlarının hemen hepsi negatif anlamlar taşır, keza insan duygusal bir varlıktır fakat Kılıç serisi safi mantıktan ibarettir; safi mantık da kuvvetle muhtemel insana zarar veren bir yapıya bürünecektir, robot değiliz sonuçta. Ben Kılıç Kraliçesi ve Kılıç Kralını kısaca safi mantığın üstünde durup lider pozisyonu ele etme amaçlı tek yönlü bir yola girip 'gemileri yakma' olarak görüyorum. Denize çıkacak 10 gemi varsa, siz en çok hoşunuza gideni seçiyorsunuz ve diğerlerini yakıyorsunuz. Bahsettiğim şey negatif anlamlar da taşıyabilir çoğu zaman, mesela birisi uyuşturucu bağımlılığından vazgeçemeyecek kadar acınası olup gemileri yakarak ölene dek uyuşturucu içtiği tek yoldan ilerleyebilir. Fakat biz Zevist'lerin yürüdüğü yol gayet pozitiftir, diğer sözde gemileri yakmak da zerre sıkıntı çıkarmaz. Evet Nirvana'ya ulaşıp yok olmak da bir gemidir, Düşman tarafından enerjisel anlamda sömürülmek de bir gemidir, Zevizm de bir gemidir; insan özgür iradesiyle istediğini seçip diğerlerini yakabilir. Bu yol mantıkla inşa edildiği ve çok acı çekildiği için Kılıç serisinin sonunda bu tarz bir sembolizme rastlıyoruz.

İşin ilginci, bu Kılıç kartlarının "Güç için daha büyük bir gücün etkisi altına girmek" gibi bir anlamı var. Genel anlamda yine negatif, politik başarı için Yahudilere peşkeş çeken elemanlar örnek verilebilir. Bizim durumumuzda hepimiz Satya'nın gücü altındayız, gayet pozitif ve gurur duyulacak bir mesele.

Diğerleri ise net ve basit; ruhaniyete eğilim, sahip olunan şeyleri koruma ve ruhani simya. Uzun zamandır Tarot bakmadığım için daha fazla detaya giremiyorum, kusura bakmayın. Zannediyorum ki samimi Zevist'lerin çoğunda benzer açılımlar çıkar. Kısaca; ruhaniyete ağırlık vermek, eldeki değerleri korumak, ruhani gelişime odaklanmak ve bu yolda hiç bir şey önümde duramaz mantığıyla ilerlemek. Bizim zaten bir yolumuz var, Tanrılar da bu yolda önümüzdeki engelleri görmemizi ve onları tekmeleyecek gücü bulmamızı sağlıyor.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back