Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

tanrilari nasil mi hayal ediyorum:

ZehraM.

Member
tanri/calardan sacilan o pozitif enerjiyi bu sekilde hissediyorum hep.. etrafimi sariyor ve uzun suredir icimde tuttugum o nefesi vermemi sagliyor. onlari hissettigimde acilari bir anligina unutabiliyorum. bu gorsel beni cok etkiledi ve sizlerle paylasmak istedim. kayre seytan! ❤️
61c98d58413aae8bf7c5fbe81e4ed58b.jpg

tanri/calardan sacilan o pozitif enerjiyi bu sekilde hissediyorum hep.. etrafimi sariyor ve uzun suredir icimde tuttugum o nefesi vermemi sagliyor. onlari hissettigimde acilari bir anligina unutabiliyorum. bu gorsel beni cok etkiledi ve sizlerle paylasmak istedim. kayre seytan! ❤️
View attachment 7005
Kız, seninle tanışmam gerekiyor. Burada özel sohbet yasak ama ulaşmamız gerekiyor

Burası tanışma platformu değil.
Kimse burası Facebook falan demiyor ki 😄 Kız kendisi gibi birini bulmuş konuşalım diyor işte. Yoksa kimse Facebook, Instagram tanışma grubunda falan değil zaten 😂
Kurallara uyup kendi özel bilgilerini paylaşmazlarsa sorun çıkmaz diye düşünüyorum. DM'den konuşmak yasak olsaydı herkese forumda sınırlama getirirlerdi zaten. Xenforo'da böyle ayar mevcut mu bilmiyorum fakat bence bir staff tarafından yapılabilir. Dünyanın en kapsamlı ve iyi forum yazılımı sonuçta.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back