Welcome to the Temple of Zeus's Official Forums!

Welcome to the official forums for the Temple of Zeus. Please consider registering an account to join our community.

Tanrılar hakkında.

Targon

Member
Merhaba, hepinize esenlikler dilerim Zevist ailem.

Geçmişte Tanrılarımıza adak yapılıyor muydu? Örneğin değerli eşyalar, zırhlar, içecek ya da yiyecek gibi.
Dua ederken elim boş gibi hissediyorum. Bir şey sunmak istiyorum ama ne yapabilirim bilmiyorum.

Merhaba, hepinize esenlikler dilerim Zevist ailem.

Geçmişte Tanrılarımıza adak yapılıyor muydu? Örneğin değerli eşyalar, zırhlar, içecek ya da yiyecek gibi.
Dua ederken elim boş gibi hissediyorum. Bir şey sunmak istiyorum ama ne yapabilirim bilmiyorum.

Hayır, Tanrılara yiyecek, eşya veya kurban adamak bozulmuş pagan kültürlerde gözüken, bozulmuş bir uygulama. Günümüz Hindistanında bu tarz pratikler yapılmaktadır. Tanrıların heykellerinin ayaklarına yemek bırakmak, ve hatta heykellere yemek yedirmeye çalışmak, onların ağızına yiyecekler sürmek gibi davranışlar Tanrılarımız için hiç bir anlam ifade etmez.

Antik çağlarda Tanrılar için kutsayıcı ve onurlandırıcı ritüeller adarlardı. Bu günümüz için de geçerli, Tanrılara bir şeyler sunmak istiyorsanız onların güç ritüellerini yapabilir ve onların nihai amaçlarına yardımcı olmak için Tapınağa yardımda bulunabilirsiniz. ToZ'a verilen her destek Tanrılara verilen destektir. Eğer gerçekten Tanrılara onların en seveceği hediyeyi sunmak istiyorsanız bu topluluğa yardımcı olacak işler ile uğraşabilirsiniz.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back