Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Tanrı çağırmanın faydaları

Esenlikler

Azazel'i çağırdıktan sonra meditasyon ve imajinasyonumda değişiklikler oldu. Bunları not etmek istedim.

Auramı daha net görebiliyorum. Ben düz küre şeklinde zannediyordum fakat hafif dalgalanan bir yapısı var. Ana rahmine benziyor diyebilirim.

Hayal ettiğimiz mavi ve altın sarısı topları daha net görebiliyorum. Vücudumu saran mavi dumanlar aldı başını gitti zaten.

Odaklanmam daha rahat. Eskiden uzun süre boşluk meditasyonu yapardım odak için, artık gerek duymuyorum

Üçüncü gözün beyaz ışığı, sandığınızdan daha parlak.

Sırtımda çok az ruhumun kanatlarının köklerini hissetmeye başladım.

Şimdilik gelişmeler bunlar.

Teşekkür ederim.

Güzel.
Azazeli çağırıp onla ne yaptın ? Merak ettim de bende çağırmak istiyorum gelir mi acaba...

Kahin said:
Güzel.
Azazeli çağırıp onla ne yaptın ? Merak ettim de bende çağırmak istiyorum gelir mi acaba...

Esenlikler

Korkudan bir şey yapamadım. Yatağın yanında boşluk bir yer var orada oturmuş ben de kafamı kaldırınca fark ettim. Yorganı kafama çekip uyumaya çalışıyordum lakin kendime dokunarak kendimi uyandırıyordum veya ilginç rüyalar görüyordum mesela terasta gezerken aşağı düşmek bir anda uyandırıyordu. Üçüncü gözünden bir şey çıktı benim üçüncü gözüme girdi sırtıma inip bir şeyler yaptı ama ne yaptığını anlamadım. O an yanımdaydı aramızda santimlerle ölçülür bir mesafe vardı. O gün hiç uyuyamadığım gibi boynumdan aşağısı inanılmaz ağrıyordu. Ertesi gün temiz zihinle silüeti aklıma geldi, yeşil renkli Apollon.

İyi akşamlar.

Anadolutümeni said:
Esenlikler

Azazel'i çağırdıktan sonra meditasyon ve imajinasyonumda değişiklikler oldu. Bunları not etmek istedim.

Auramı daha net görebiliyorum. Ben düz küre şeklinde zannediyordum fakat hafif dalgalanan bir yapısı var. Ana rahmine benziyor diyebilirim.

Hayal ettiğimiz mavi ve altın sarısı topları daha net görebiliyorum. Vücudumu saran mavi dumanlar aldı başını gitti zaten.

Odaklanmam daha rahat. Eskiden uzun süre boşluk meditasyonu yapardım odak için, artık gerek duymuyorum

Teşekkür ederim.

Esenlikler.

Bir Tanrı ile etkileşim kurduğunuzda enerjisini hissedersiniz. Bu da vücudun enerjiye alışmasını kolaylaştırır. Üstelik görüştüğün Tanrı üst düzey birisi ise daha iyi etkilenirsin. Gelişimine sevindim.

İyi geceler.

Kahin said:
Güzel.

Esenlikler.

Satanizm "Acaba"lık bir Din değildir. Kesinlik vardır. Kendinden emin isen gelir. İstisnai durum varsa gelmez. Denemeden öğrenemezsin.

İyi geceler.

Bahzusua6 said:
Anadolutümeni said:
Esenlikler

Teşekkür ederim.

Esenlikler.

Bir Tanrı ile etkileşim kurduğunuzda enerjisini hissedersiniz. Bu da vücudun enerjiye alışmasını kolaylaştırır. Üstelik görüştüğün Tanrı üst düzey birisi ise daha iyi etkilenirsin. Gelişimine sevindim.

İyi geceler.

Esenlikler

Öncelikle teşekkür ederim.

Bu olaydan birkaç gün sonra rüyama da girdi, onun başını duvar kabartması biçiminde gördüm. Etrafında güneş ışınları saçtığı tasviri vardı, o rüyamda ortam sarıydı, nerede olduğumu bilmiyordum fakat çok huzurluydu uyandıktan sonra keşke bitmeseydi dedim içimden çok sıcak ve çok huzurlu bir ortamdı anlatamam.

İyi geceler.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back