Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

TÜRK-KÜRT-FARS VE DİĞER CENTİLLERİN BİRBİRİNİ YEMESİ

klose12

New member
Herkese esenlikler, güzel insanlar.
(Yazım dili olarak hatalar ve problemler olabilir. Bunu gerçek hislerimle yazıyorum ana fikri göze alın.)

Çocukluğumdan, gençliğime ve şuan ki yaşıma dek hep birşeylerin arayışında olan bir insan oldum. Dünyada iyilik neden yayılmıyor tanrı varsa diye sorgulamaya başlamıştım ilk başlarda. Sonrasında ilk arap kitabını okudum ve her türlü çıkarcı, hırsız, namussuz ve korkak bir arabın insanları nasıl manipüle edip onları nasıl yozlaştırdığının hikayesini okudum. Yıllarca anlam veremedim sonra kendine bile hayrı olmayan isanın hikayesini, sonra diğerlerini vs.
Tüm kitaplarda okuduğum hikayede hep kendimce Şeytan'ı haklı buldum. İnsanlık hep onu suçladı. Kötü, adi, namussuz, hırsız, yalancı gibi sıfatları onun isminde birleştirdiler. Ama kendime dedim ki bir dakika... Buradaki hikayede Şeytan dediğimiz varlık asla kötülük yapmıyor. Sadece rest çekiyor! İşte benim adamım demiştim o zaman. Çünkü hayatımda hiçbir yanlışa doğru demedim. Diyemezdim, beceremiyordum zaten. Bu beni hırsız yapar mı? Yapmaz. Ya da güce boyun eğmiyorsam bu beni Kötü yapar mı ? Asla... Zaten değiştirenler, ayrı yoldan gidenlerdir. Sonra farkettim ki bu elemanlar sadece dini değil ideolojileri ve siyaside yönetiyor. Parayıda yönetiyor... Ruhaniyattan bahsedip insanların kanını içen bu huur çocuklarına yıllardır zaten hiç sempatim yoktu. Ben Aleviydim yıllarca cahil yobazlar insanların evlerine çarpı atıp yakmışlar. Türk-Türke zulm etmiş. Wow dostum... İşte huur çocuğu yahudinin tanrısının işi. İstekleri bu işte diğer türlü o yamuk kafalarını ezip geçeceğimizi biliyorlar. İyi ki Satan baba bize el uzattı. Çünkü bir baba asla evladının bir diğerine kıymasına izin vermez. Burada edindiğim öğreti buydu. Zaman ne getirir bilemem ama hepinizi seviyorum. Kendinize iyi bakın!

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back