Dük bir unvandır. Dük, Düşes; fantastik kitaplarda ve filmlerde görürsünüz zaten. Demon olan Syrach ise 18 Tanrıya hükmeden bir Tanrımız. Ben Tanrıların isimlerini etimolojik olarak araştırmayı severim fakat Syrach için düzgün bir kaynak bulamadım, Yahudilerin "Sirak Kitabı" diye bir metni varmış; fakat bunu olduğu gibi almamak gerekebilir. Mesela Lord Balaam'da Yahudi metinlerinde yer yer Yahudilere yardım ediyormuş gibi gözükür fakat bu bir hakarettir.
Bildiğim kadarıyla Syrach doğrudan çağrılamıyor, fakat hükmettiği 18 Tanrının yardımıyla kendisine ulaşılabiliyor. Bunu önem kayması gibi görmemekte fayda var, Dük'ün elinde 18 güçlü kuvvetli adam olabilir ama günün sonunda Dük yine Kralın himayesi altındadır.
Ayrıca Dük Syrach'ın yetkisi altındaki Lord Klepoth zamanında bana çok yardımda bulunmuştu, gerçekten güçlü ve alanında uzman bir Tanrımız; Lord Syrach da gayet güçlü olsa gerek. Onun çağrılamıyor olma sebebi ise türlü türlü olabilir, benim aklıma en yatkın olanı Onun doğasının direkt yardımdan ziyade yöneticilikle eşleşmiş olması. Bazı insanlar da böyledir, müthiş bir organizasyon gücüne sahiptir ve pek çok farklı insanı kendi vücudunun bir parçasıymış gibi düzenli kullanabilir.