İki gün önce gece saat 4 ila 5 arasındayken uyandım sonrasında geri uyuyacakkeb uykuyla uyanıklık arasında yarı bilinçle içimden vinasa titrettiğimi fark ettim sonrasındaysa sanırım uyudum sonra rüyamda yeniden vinasa titretiyordum ama bu seferki daha güçlü daha etkiliymiş gibi geldi sonra bir anda gözlerimin açıldığını sandım sanki birisi göz kapaklarımdan tutup yukarı çekiştiriyormuş gibi etrafa baktığımda gri puslu bulanık gözüküyordu ellerimi veya herhamgi bi yerimi oynatamıyordum bütün vücuduma aşırı derecede ağrı girdi birisi ruhumu tutmuşda şiddetli bir şekilde yukarıya çekiyormuş gibi hissettim çok uzaklardan erkek mi kadın mı olduğunu anlayamadığım bir varlığın kahkaha sesini duydum göğsüm çok fazla acıdığından içimden gerçirebildiğim tek şey 'Tanrılar' diye yardım istemek oldu o andan sonra düzeldi sonra aslında kapalı olan gözlerimi açtım bunun nedeni yaklaşık 3 aydan beridir yapmadığım meditasyonlar olabilir mi yoksa daha güçlü veya farklı bir saldırı mıydı çünkü uyandıktan yaklaşık 1 dakika boyunca hiçbir yerimi hareket ettiremedim ses çıkartamadım.
ayrıca bir sorum daha olacak bazen aklıma şu tarz saçma sapan ve aptalca düşünceler geliyor örnek veriyorum magnum opusu tamamlayıp tanrılık seviyesine ulaştığım zaman aradan bir süre sonra tanrılara ihanet ettiğim aklıma geliyor ama bu düşünceler kendim tarafımdan değil gibi hatta bunun için kendime çok fazla kızıyorum ama içimden kendimden başka bir sesin tanrılarla saygısızca konuştuğunu duyuyorum bu dediklerimi ve daha önceden yaptığım bilerek ve bilmeyerek olan saygısızlıklarımı -meditasyonlara başlayıp ara vermek, spiritüel satanizmde disiplinsizce davranmak- kendimi tanrılara nasıl affettirebilirim ?
ayrıca bir sorum daha olacak bazen aklıma şu tarz saçma sapan ve aptalca düşünceler geliyor örnek veriyorum magnum opusu tamamlayıp tanrılık seviyesine ulaştığım zaman aradan bir süre sonra tanrılara ihanet ettiğim aklıma geliyor ama bu düşünceler kendim tarafımdan değil gibi hatta bunun için kendime çok fazla kızıyorum ama içimden kendimden başka bir sesin tanrılarla saygısızca konuştuğunu duyuyorum bu dediklerimi ve daha önceden yaptığım bilerek ve bilmeyerek olan saygısızlıklarımı -meditasyonlara başlayıp ara vermek, spiritüel satanizmde disiplinsizce davranmak- kendimi tanrılara nasıl affettirebilirim ?