Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Söylemek istediklerim ve dahası (anoreksiya güncel durumum,sezgisel beslenme? raw veganlık? yahudi çıkan arkadaşım...)

CatDoll

Member
Selam hepinize<3

Aslında bu başlığı açmamın ana nedeni sizden özür dilemek isemem. Birçoğunuza tavsiyelerinizin boşa gittiğini hissettirmiş olabilirim bu sebeple dilemek istiyorum özrümü, yazının kalan kısmını sorularımı cevaplamak veya başımdan geçenlerden haberdar olmak isteyenler okuyabilir.

Bilmeyenler için şöyle başlayayım bir yeme bozukluğu yaşadım ve ölümün eşiğine gelmiştim. Kalori saymayı öğrenmeden önce 164cm 55 kilo ve sağlıklı bir kızdım. Sonrasında ise BMI ım o kadar düştü ki ölümün eşiğine geldim diyebilirim. Yemek yemediğim ve beynimde seratonin salgılanmadığı için ölmek fikri o kadar kötü gelmiyordu. Bana verilen tavsiyelere bulanık bakıyordum çünkü düzgün düşünemiyordum, beynimin içinde bir sis bulutu varmış gibi her şey derinlerden geliyordu. Buradaki arkadaşlarım sayesinde ve ailemle beraber yemeye başladım ama işkence gibiydi o süreç de.

Lisenin başında yanlız ve üzgün görünen bir kızla arkadaş olmuştum. kızla ilgili bana sürekli zarar verdiği rüyalar görüyordum ama aldırmıyordum pek. Ona bazen gıcık oluyordum hattaha ama ailesinin ne kadar problemli olduğu hakkında üzücü hikayeler anlatıyordu ve açıkçası ona üzülüyordum. Olması gereken kilonun epey bi altındaydı bu kız ve bunu da biliyordu. yeni yeni aklıma oturmaya başladı ki bu kız (ve diğer faktörler yeme bozukluğumun kaynağıymış) Bir sefer avmye gitmiştik mesela bir pantolon denedim, olmadı. çok normal bir durum aslında o an bana ''senin kalçan biraz geniş'' dedi o an pek takmadım ama bu gibi bir sürü benim bedenim ve yiyecekler hakkında konuşmamız (onun konuşması) olmuştu ve bu yorumları sadece ondan duymam da ilgincime gitmişt. böyle böyle kilolu olduğumu ben farketmeden işlemişti bana tabi ben de bu noktada onlar gibi olmak istediğimden değil (aslında evet ama o dönem fark etmiyordum bunu) ama tuhaf instangram sayfalarını takip ediyordum.

1747163937242.png

high restriction diet yazarsanız böyle diyet rutini videoları da var youtube da

bahsettiğim kız ise anoreksik değildi sadece kilosu olması gerekenden düşüktü ve çok mükemmel olduğunu ve diğer insanların aşırı yediği için onunla aynı kiloda olmadıklarını düşünüyordu. Geçenlerde kendisi soy ağacında yahudi biri olduğunu söyledi memleketlerimizle ilgili muhabbet ederken. Sınıftaki arkadaşlarım benimle ilgili başka dramalar da çevirdiği için onu takmayıp konuşmaya devam ettiler sanırım benden başka kendisi de dahil soy ağacında yahudi bulunmasının ne kadar kötü bir durum olduğunu kimse fark etmedi...

şu anımı soruyorsanız ise daha iyiyim. Hattaha çok iyiyim. sadece hala böyle şeyleri takip ediyorum ama ederken iyi şeylere rastlamak beni mutlu ediyor. Hala korktuğum yiyecekleri yiyemiyorum böyle videolar görmek cesaretlendiriyor. Arada sırada kusuyorum ya da bazen bilerek öğün atlıyorum ama iyileşmenin bir parçası olduğunu söylediler. artık sağlıklıyım en zayıf olduğum sağlıklı aralıkta kalmama da izin verdiler. Merak edenler için ise ilaç kullanmadım

Terapistim sezgisel beslenme önerdi. siz ne düşünüyorsunuz bir de internette raw vegan beslenmeyi keşfettim çok hoş görünüyor denesem sorun olur mu sizce. kalori açığı olmamasına dikkat ederim

kendisi bu beslenme biçmiyle hiperglisemiden kurtulduğunu söylüyor sizce??

ve daha bir sürü hasta içerik...hala arada bakıyorum

Selam hepinize<3

Aslında bu başlığı açmamın ana nedeni sizden özür dilemek isemem. Birçoğunuza tavsiyelerinizin boşa gittiğini hissettirmiş olabilirim bu sebeple dilemek istiyorum özrümü, yazının kalan kısmını sorularımı cevaplamak veya başımdan geçenlerden haberdar olmak isteyenler okuyabilir.

Bilmeyenler için şöyle başlayayım bir yeme bozukluğu yaşadım ve ölümün eşiğine gelmiştim. Kalori saymayı öğrenmeden önce 164cm 55 kilo ve sağlıklı bir kızdım. Sonrasında ise BMI ım o kadar düştü ki ölümün eşiğine geldim diyebilirim. Yemek yemediğim ve beynimde seratonin salgılanmadığı için ölmek fikri o kadar kötü gelmiyordu. Bana verilen tavsiyelere bulanık bakıyordum çünkü düzgün düşünemiyordum, beynimin içinde bir sis bulutu varmış gibi her şey derinlerden geliyordu. Buradaki arkadaşlarım sayesinde ve ailemle beraber yemeye başladım ama işkence gibiydi o süreç de.

Lisenin başında yanlız ve üzgün görünen bir kızla arkadaş olmuştum. kızla ilgili bana sürekli zarar verdiği rüyalar görüyordum ama aldırmıyordum pek. Ona bazen gıcık oluyordum hattaha ama ailesinin ne kadar problemli olduğu hakkında üzücü hikayeler anlatıyordu ve açıkçası ona üzülüyordum. Olması gereken kilonun epey bi altındaydı bu kız ve bunu da biliyordu. yeni yeni aklıma oturmaya başladı ki bu kız (ve diğer faktörler yeme bozukluğumun kaynağıymış) Bir sefer avmye gitmiştik mesela bir pantolon denedim, olmadı. çok normal bir durum aslında o an bana ''senin kalçan biraz geniş'' dedi o an pek takmadım ama bu gibi bir sürü benim bedenim ve yiyecekler hakkında konuşmamız (onun konuşması) olmuştu ve bu yorumları sadece ondan duymam da ilgincime gitmişt. böyle böyle kilolu olduğumu ben farketmeden işlemişti bana tabi ben de bu noktada onlar gibi olmak istediğimden değil (aslında evet ama o dönem fark etmiyordum bunu) ama tuhaf instangram sayfalarını takip ediyordum.

View attachment 7059

high restriction diet yazarsanız böyle diyet rutini videoları da var youtube da

bahsettiğim kız ise anoreksik değildi sadece kilosu olması gerekenden düşüktü ve çok mükemmel olduğunu ve diğer insanların aşırı yediği için onunla aynı kiloda olmadıklarını düşünüyordu. Geçenlerde kendisi soy ağacında yahudi biri olduğunu söyledi memleketlerimizle ilgili muhabbet ederken. Sınıftaki arkadaşlarım benimle ilgili başka dramalar da çevirdiği için onu takmayıp konuşmaya devam ettiler sanırım benden başka kendisi de dahil soy ağacında yahudi bulunmasının ne kadar kötü bir durum olduğunu kimse fark etmedi...

şu anımı soruyorsanız ise daha iyiyim. Hattaha çok iyiyim. sadece hala böyle şeyleri takip ediyorum ama ederken iyi şeylere rastlamak beni mutlu ediyor. Hala korktuğum yiyecekleri yiyemiyorum böyle videolar görmek cesaretlendiriyor. Arada sırada kusuyorum ya da bazen bilerek öğün atlıyorum ama iyileşmenin bir parçası olduğunu söylediler. artık sağlıklıyım en zayıf olduğum sağlıklı aralıkta kalmama da izin verdiler. Merak edenler için ise ilaç kullanmadım

Terapistim sezgisel beslenme önerdi. siz ne düşünüyorsunuz bir de internette raw vegan beslenmeyi keşfettim çok hoş görünüyor denesem sorun olur mu sizce. kalori açığı olmamasına dikkat ederim

kendisi bu beslenme biçmiyle hiperglisemiden kurtulduğunu söylüyor sizce??
ben bu kilo olayini cok korkutucu buluyorum. senin gibi ben de kilo problemleri cok yasadim zamaninda, bulimia vs. gercekten insanin kendini bilerek ac birakmasi normal bir sey degil. herkesin bedeni birbirinden farkli, normal kilolari da ayni sekilde. bi insanin bedeni daha iridir, birinin daha incedir. guzel denen sey kiloyla alakali asla degil. tum bu diyet sektoru insanlara, ozellikle kadinlara eziyet ederek milyonlarca paralar donduruyorlar. sagliksiz bir derecede olmadigi surece bir insanin balik etli olmasinin kime ne zarari var abi? veya hayatina devam edebildikten sonra bir insan zayifsa ne olmus? sana tavsiyem saglikli olduklari surece istedigin seyi yemen. tum bu endustri kadinlara ve daha az da olsa erkeklere kiloyla ilgili manipulasyonlar uygularken bu cok zor biliyorum ama biz insaniz, birbirinin aynisi robotlar degiliz ve olmamaliyiz. ben mesela vucut kilosu daha dusuk bi insanim yesem de bir sey degismiyor. bu beni cirkin yapmiyor, veya biri 70 kilo diye bu onu yine obez yapmaz. herkes essizdir, normal agirligi daha yuksek olan birine kilo vermesini soylemek psikolojik iskencedir. gercekten tum dostlarim bu yuzden kendilerine eziyet ettikleri icin inanilmaz doluyum. velev ki 45 kiloyum kardesim, sana noluyor? veya hadi 75 kilo olayim, sana giren cikan yok neyin lafini ediyorsun? hicbir kaliba uymak zorunda degiliz kiz kardeslerim. saglikli, mutlu, kendiminden memnun oldugumuz surece gerisini sikmisim yani afedersiniz.

Sezgisel beslenme konusunda kesin değilim ama işe yarayabilir diye düşünüyorum. Raw vegan ise denemenizi asla tavsiye etmiyorum çünkü vücudunuz gereken mineralleri alamaz ve sağlığınıza yarardan çok zararı dokunur. İnsanların soğuk şeyleri tüketmesi gerektiği gibi sıcak şeyleri de tüketmesi gerekiyor.

Lisenin başında yanlız ve üzgün görünen bir kızla arkadaş olmuştum.
Kız Yahudi imiş. Muhtemelen içgüdüsel olarak kızın size zarar vereceğini hissettiniz ama görmezden geldiniz.

Bazı insanlar bize gerçekten zarar vermek için oradadırlar ve ileri vakalarda, bu insanlar psişik vampirlik bile yapabilirler.

Bu kişi size büyük zarar verdiği için onunla olan iletişiminizi kesmenizi tavsiye ederim. Ayrıca dışarı çıkmadan önce tüm çakralarınızı ve auranızı kapatın.

Çakralarınızı kapatmak için buradaki talimatları, auranızı kapatmak için de buradaki talimatları uygulayın.

Raw vegan beslenmeyi keşfettim çok hoş görünüyor denesem sorun olur mu sizce?
Evet, sorun olur.

Bunlar tamamen saçmalıktır ve Zevizm büyüdükçe, bu tarz zararlı pratikleri de yakıp kül edeceğiz.

Kendinizi zorlamadığınız ama iyileşme yolunda ilerlediğiniz beslenme düzeninizle devam edin.

Son olarak doğum haritanızı iyi bir şekilde incelediğinizden emin olun. Burada şüphelenebileceğimiz bazı yerleşimler var ama bunları kendiniz bulmalısınız. Oldukça ekstrem davranışlarda bulunduğunuz için bunları görmeniz kolay olacaktır. Size problem çıkaran gezegenlerin karelerini (Satürn karesi hariç) yaparak, o yerleşimleri iyileştirebilirsiniz. Mesela oldukça Venüsyen bir karakteriniz var ama Venüs yerleşiminiz problemli gibi gözüküyor.

Ruhani Venüs karesi yapıp, şöyle bir olumlama kullanabilirsiniz: "Benim için en olumlu şekillerde doğumsal Venüs'ümün tüm negatif etkilerinden ve zararlı tezahürlerinden özgürleştim. Tüm Venüsyen problemlerimden kalıcı olarak kurtuldum. Bundan böyle doğumsal Venüs'üm sadece benim için en olumlu şekillerde tezahür ediyor."

Bu size örnek olarak verdiğim bir olumlama. Kendinize göre düzenleme yapabilirsiniz.

Spor aktiviteleri ve kardiyo egzersizleri yapmayı deneyin, vucudunuzun kas sistemiyle alakadar biyolojik çalışması yoğunlaşırsa, hayatta kalma odaklı dayanıklılık unsurları daha baskın gelir, dolayısıyla da fayda sağlayabilir.

Biyolojik varlığınız kolay kolay aslını, yani hayatta kalma içgüdülerini yitirmez, fiziksel egzersizler ve ter atmanıza yarayacak şeyler bu konudaki sağlığınızı kazanmanıza yardımcı olur.

Kilo yönetimi konusunda çok ama çok seçici biriyim ve bu konudan rahatlayamıyorum diyecek seviyede kontrolü sağlayamıyorsanız, kendinizi özgürleştirmek adına ansuz rünüyle çalışın ve bu konuda kontrolün sizin elinizde olmasına yönelik büyü yapın.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back