MorningStar_2356
New member
Merhabalar, iyisinizdir umarım, reenkarnasyonda cinsiyyet kavramı önemli değilmi ,yani erkekse erkek, kadınsa kadın olarak reenkarnasyon olur. Doğrumu anladım? ekran görüntüsü almışdım tiktok dan buraya ekleyemiyorum, yorumlarını ekleyeceğim
X:erkek olan birisi kadın olarak reenkarnasyon ola bilirmi
bunun bir nedeni varmı ?
Y:Belli bir nedeni vok erkek olsanda kadın olsanda yine deneyim elde edeceksin, yani kadın olman yada erkek olman pek bir sey değiştirmez
Z: evrenin dualite dengesinden kaynaklı, bunun haricinde karmana göre cinsiyetin degisebilir
Bunları o 3 kişini yorumları
Eğer benim dediğim gibiyse bunlar nede böyle düşünüyor? Bir tane daha vardı hatırlamıyorum oda "ben bundan önceki yaşamımda kadındım zehirlenerek öldürülmüşdüm" halbuki erkek bunu yazan. İyi günler
X:erkek olan birisi kadın olarak reenkarnasyon ola bilirmi
bunun bir nedeni varmı ?
Y:Belli bir nedeni vok erkek olsanda kadın olsanda yine deneyim elde edeceksin, yani kadın olman yada erkek olman pek bir sey değiştirmez
Z: evrenin dualite dengesinden kaynaklı, bunun haricinde karmana göre cinsiyetin degisebilir
Bunları o 3 kişini yorumları
Eğer benim dediğim gibiyse bunlar nede böyle düşünüyor? Bir tane daha vardı hatırlamıyorum oda "ben bundan önceki yaşamımda kadındım zehirlenerek öldürülmüşdüm" halbuki erkek bunu yazan. İyi günler