Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Rüyada gördüğümüz renkler ne anlama geliyor?

Erlik Han

Member
Esenlikler, Rüyada gördüğümüz renkler spiritüel ve psikolojik anlamlarda neyi yansıtıyor? Ben mavi ve turuncu renkli motorsiklet gördüm hem sizden bu renklerin hemde genel diğer renklerin rüyada göründüğünde spiritüel ve psikolojik anlamlarını sormak istedim

Esenlikler, Rüyada gördüğümüz renkler spiritüel ve psikolojik anlamlarda neyi yansıtıyor? Ben mavi ve turuncu renkli motorsiklet gördüm hem sizden bu renklerin hemde genel diğer renklerin rüyada göründüğünde spiritüel ve psikolojik anlamlarını sormak istedim
Rüyalar birçok şeyin yansıması ve illüzyonu olabilir. Kendiniz için başka kimse tabir edemez rüyanızı.

Bilinç altınızın bir yansıması olabilir, geçenler de motor ile ilgili bir anınızı anlatmıştınız.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back