Dejavu
Member
Güzel olmuş. Aynı şekilde "Fury" filmine de bu şekilde bir yazı yazabilirsiniz. Yapımcı ve oyuncu ekibinin yarısından çoğusu yahudi veya yahudilerle yakın bağı var. Tarihi yanlış lanse ediyorlar ve tamamen bir Nazi kötüleme ve yüce kutsal ABD propagandası. Baş rol oyuncusu Brad Pitt de bir Yahudidir ve filmi izleyene kadar ona açık bir nefretim yoktu hatta fight clup'u izlediğimden beri bende bir sempati kazanmıştı sonradan yahudi olduğunu öğrendim ve daha sonra da bu filmi izledim ve "haklıymışlar" dedim... Yinede oyunculuğu ve geçirdiği duygular gerçekten iyi. Naziler hakkında bu kadar bilgiye sahip olmasaydım inanıcaktım sözde gaddarlığına. Filmi objektif bir şekilde izleyen herkes asıl gaddarın film ekibi olduğunu anlar. Bir sahnesinde Brad Pitt; çocuk, kadın görsen öldürüceksin gibi bir şey demişti. En basit örnek bu filmi izleyen anlar. Bunların genel taktiğini de çözdüm ben. Önce savunmasız ezik basit birini önünüze koyuyorlar ve onu tatlı göstermeye çalışıyorlar sonra hayat üstüne geliyor ve değişiyor ve sonra baammm yahudilerin zihninize yerleştirmek istediği tüm ideolojik pislikler artık bilinç altınızda ve zihnimizde yer etti. Hep aynı palavra. Geçmiş olsun.