Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Merak ettiğim birşey

anonymous042

Member
Kendi güç kelimeleri ve mantralarımızı oluşturabilir miyiz ve bundan birşeyler elde edebilirmiyiz ? ki bunun mümkün olduğunu düşünüyorum.

Şu anda bu tür sorulara en mantıklı yanıtın basit bir hayır olmasını anlıyorum fakat evrensel prensipler göz önüne alındığında bu konuya olan bakış açınız nasıldır?

Şu anda bu tür sorulara en mantıklı yanıtın basit bir hayır olmasını anlıyorum fakat evrensel prensipler göz önüne alındığında bu konuya olan bakış açınız nasıldır?
Güç kelimeleri, titreşim ve frekans aracılığıyla çeşitli enerjilerin tezahür etmesini sağlayan araçlardır. Yeterli gelişmişlik seviyesine ulaşmış varlıklar, bu prensiplere uygun şekilde güç kelimeleri oluşturabilirler.

Örneğin, Sanskrit mantralarını ele alalım. Sanskritçe ve Antik Yunanca, Tanrılar tarafından insanlığa bahşedilmiş kutsal dillerdir ve bu dillerdeki kelimeler mantra olarak kullanılabilir.

Güç kelimesi oluşturmak mümkündür, ancak bizim açımızdan üzerinde durulması gereken bir konu değildir. Çünkü Tanrılar, bizlerin gelişimi için yolu açmış ve gerekli titreşimleri bizlerle paylaşarak bunları nasıl ve ne amaçla kullanacağımızı bildirmişlerdir. Örneğin, rünler Lilith’ten gelmiştir.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back