Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Meditasyon sonrası kötü his

taylorswift_13

New member
öncelikle ben uzun zamandır meditasyon yapmıyordum önceden düzenli yaparken böyle bi sorunla karşılaşmıyordum ama son günlerde başladım ve şimdi anlatıcağım şeyleri yaptıktan sonra beni kotu etkileyen seyler oluyor

-Aura ve çakra temizliği yapıyorum ve yaparken mükemmel hissediyorum ama bitirdikten sonra kötü hissettiren şeyler yaşanıyor bunun sebebinin o çalışmayı yaparken auramı sanki tüm enerjilere giriş kapısı gibi açtığımı düşünüyorum (çünkü koruma için yapmamıştım sebebi bu olabilir)

ayrı olarak spesifik bir çakra temiliğinden sonra kısa süre sonra beni tetikleyen bir olay okuyor ve o kötü hissi ilgili çakrada hissediyorum

bunun sebebininde yeterince temizleyemediğim için hala kirli enerjilen barındıran çakramı aktive ediyor olmam olduğunu düşünüyorum çünkü içindeki temizlenmemiş enerjilerde aktive diliyor

bunlar benim düsüncelerim ama daha net ve doğru bilgileri sizden ogrenmek istiyorum

40 günlük meditasyona dün başladım tekrar bu defa sitedeki anlatıldığı gibi yapıyorum, bu akşam işten geldim üstüm başım toz topraktı banyo yaptım, dişlerimi fırçaladım temiz üst baş giydim a.t k.a b.m sonrası birde ZEUS ritüeli yaptım esenlikler

Bana bu tarz negatif düşünceler üzerine fazla odaklanarak kendinizi tetikliyorsunuz gibi geldi.

Meditasyon sonrasında "kötü" hissediyorsanız, bu muhtemelen içinizdeki negatif enerjiyi temizliyor olduğunuz içindir. Bir raf düşünün, bu rafı yıllar boyu kimse temizlememiş, dolayısıyla raf toz içinde. Siz bu rafı şöyle parmağınızla bir silerseniz eliniz toz olur, sadece toz. Lâkin siz bu rafı temizlemek için su kullanırsanız o toz çamura dönüşür. Şimdi rafı temizlemek için su kullandınız ve ortaya çamur gibi bir şey çıktı diye, daha mı kötü oldu? Hayır, olmadı. O çamuru da şöyle bir silersiniz ve tertemiz bir rafınız olur.

Aura ve çakralarınızı temizlemeye devam edin, bu temizleme pratiklerini daha uzun süreler yapmanız gerekiyor. Her temizleme seansından sonra "Benim için en olumlu şekillerde auram ve çakralarım temizlendi. Auram ve çakralarımdaki her türlü negatif enerjiden kalıcı olarak arındım." gibi bir olumlama da yapabilirsiniz, eğer olumlama yapmıyorsanız.

Sadece temizliğe devam edin ve gerçekten temizleniyor olduğunuzu, bunun çok iyi bir şey olduğunu bilin.

Son olarak çok "kötü" hissederseniz, Koruyucunuza da dua edebilirsiniz.

Bana bu tarz negatif düşünceler üzerine fazla odaklanarak kendinizi tetikliyorsunuz gibi geldi.

Meditasyon sonrasında "kötü" hissediyorsanız, bu muhtemelen içinizdeki negatif enerjiyi temizliyor olduğunuz içindir. Bir raf düşünün, bu rafı yıllar boyu kimse temizlememiş, dolayısıyla raf toz içinde. Siz bu rafı şöyle parmağınızla bir silerseniz eliniz toz olur, sadece toz. Lâkin siz bu rafı temizlemek için su kullanırsanız o toz çamura dönüşür. Şimdi rafı temizlemek için su kullandınız ve ortaya çamur gibi bir şey çıktı diye, daha mı kötü oldu? Hayır, olmadı. O çamuru da şöyle bir silersiniz ve tertemiz bir rafınız olur.

Aura ve çakralarınızı temizlemeye devam edin, bu temizleme pratiklerini daha uzun süreler yapmanız gerekiyor. Her temizleme seansından sonra "Benim için en olumlu şekillerde auram ve çakralarım temizlendi. Auram ve çakralarımdaki her türlü negatif enerjiden kalıcı olarak arındım." gibi bir olumlama da yapabilirsiniz, eğer olumlama yapmıyorsanız.

Sadece temizliğe devam edin ve gerçekten temizleniyor olduğunuzu, bunun çok iyi bir şey olduğunu bilin.

Son olarak çok "kötü" hissederseniz, Koruyucunuza da dua edebilirsiniz.
Tesekkur ederımmm <3

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back