Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Lord Seth/Sitri

Lindita666

Member
Koruyucu Demon'umuzun bizim isteğimiz yerine Zeus tarafından seçildiğini biliyorum. Koruyucu Demon'umuzun da kim olduğunu öğrenmek için belli bir seviyeye gelmek istiyorum. Bu aralar kendimi, Şeytan Baba'mızdan sonra Lord Sitri'ye yakın hissediyorum. Onun koruyucu Demon'um olabileceğini düşünüyordum; ama koruyucu Demon'umuz, bizim düşündüğümüz Demon olmayabiliyor.

Bugüne kadar kendimi hep Zeus Baba'ya yakın hissetmiştim. Dualarım hep Zeus Baba'ya yönelikti. Ama Zevist olduğumdan beri ilk kez, bir Demon'umuza kendimi yakın hissediyorum. Zeus Baba dışında Lord Sitri'ye dua etmek ve onun ritüelini yapmak istiyorum.

Bu konuda siz ne dersiniz? Sizinle paylaşmak istedim.

Koruyucu Daemon, zamanın ellerine bırakmanız gereken bir konudur. Bazılarımız koruyucusunu oldukça erken bulur, bazılarımız içinse bu birkaç yıl sürebilir. Koruyucumuzun kim olduğunu etkileyen ve onu ne zaman bulacağımızı belirleyen hem bildiğimiz hem de bilmediğimiz pek çok durum olduğu için burada yapabileceklerimiz sınırlıdır.

Koruyucunuz Lord Set olabilir ama Daemonlara hissettiğimiz yakınlık, onların daima koruyucumuz olduğu anlamına gelmeyebilir. Eğer birini koruyucunuz olarak belirlerseniz, daha sonra başka Daemonlara da yakınlık geliştirdiğinizde kafanızın karıştığını hissedebilirsiniz. Tanrılarla olan ilişkileri veya aldığımız işaretleri yorumlamak her zaman çok kolay olmayabilir ve kendi kafa karışıklığımız sebebiyle yaşadığımız karmaşalar sonucu onlarla olan ilişkilerimizi zedeleyebiliriz. Dolayısıyla durum her zaman göründüğü kadar basit değildir.

Koruyucunuzu gerçekten öğrenmek istiyorsanız, koruyucunuza tek bir defa ve içten olacak şekilde dua edin ve en uygun zamanda onun kim olduğunu öğrenebilmeniz için size işaretler göndermesini isteyin. Ardından bu konuya çok kafanızı takmayın ve meditasyonlarınıza devam ederek Yolda büyümeye odaklanın. Vakti geldiğinde ve parçalar birleştiğinde, onun kim olduğu sizin için ortaya çıkacaktır. Ardından, ona odaklı bir şekilde onunla olan ilişkilerinizi geliştirmeye devam edebilirsiniz.

Ayrıca Lord Set koruyucunuz olsun ya da olmasın, onun şu an bile ritüelini yapabilir, ona dua edebilir ve onunla yakınlaşabilirsiniz. Tek bir Tanrı seçip, diğer hiçbiriyle iletişim kurmayacaksınız gibi bir durum yoktur. Ritüelini yapın, dua edin, onunla konuşun ve ardından koruyucunuz olsa ya da olmasa dahi, Lord Set daima sizinle kalacaktır.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back