Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Lord Andras

ZehraM.

New member
lord andras ile ilgili ayrintili bilgi istiyorum. sitede tanrilari tanitan sayfadaki bilgiler biraz yuzeysel geldi. nasildir, kisiligi nasildir, gecmisi nasildir.. akliniza ne gelirse.

lord andras ile ilgili ayrintili bilgi istiyorum. sitede tanrilari tanitan sayfadaki bilgiler biraz yuzeysel geldi. nasildir, kisiligi nasildir, gecmisi nasildir.. akliniza ne gelirse.
ayrica okult sayfalarin neredeyse hepsinde fazlasiyla agresif oldugu soyleniyor. diger tanrilar kadar sabirli degilmis vs vs. dogru mu?

ayrica okult sayfalarin neredeyse hepsinde fazlasiyla agresif oldugu soyleniyor. diger tanrilar kadar sabirli degilmis vs vs. dogru mu?
Bu tarz konularda yanılgıya düşmemek için Zeus'in Tapınağı dışındaki kaynakları okumayın. Tanrılar saygılı olduğunuz sürece agresif davranmazlar.

Çoğu sorduğunuz sorunun cevabını forumda aratarak ve Zeus'in Tapınağına bağlı siteleri okuyarak bulabilirsiniz.

Tanrıların bu gezegendeki evi Zeus'un Tapınağı'dır ve başka hiçbir yer değildir.

Bir Tanrı hakkında daha fazla şey öğrenmek için niye o Tanrının evine değil de, o Tanrıyı kötü temsil eden yerlere bakıyorsunuz? Eğer Satya'nın Yolunda ilerlemek isteniyorsa, şu sözde çok değerli "dış okült kaynakları" bir kenara atmak ve sadece buradaki gerçek ruhani bilgiye odaklanmak gerekir. Yani bu yolu dosdoğru yürümek elzemdir ve sağa veya sola bakmak, dikkatin dağılmasına izin vermek ve daha pek çok şeye teslim olmak; bunların hepsi sizi yanlış yönlendiren baştan çıkarıcı unsurlar olacaktır ve bunlardan kaçınılmalıdır.

Eğer kişi bunları çözmeden yürümeye devam etmeye çalışırsa, o hâlde bugün bir düşman kitabını okur, yarın bir Tanrı çok agresifmiş diye dua etmez, ondan sonraki gün de çakralara şu mantrayı titretmek gerekir diye düşman bir varlığın adıyla ruhuna negatif enerji pompalamaya başlar. Bunlar yaşanır ve küçümsenecek şeyler değildir, ama her halükârda küçümsenirler zira bunlar adım adım yaşanan şeylerdir. Adım adım dikkatinizi dağıtır, özünüzden koparır ve bu yanlışları tolere ede ede doğrunun yolundan saparsınız.

Lord Andras hakkında, onu tanımak için onun güç ritüelini gerçekleştirebilirsiniz. Tanrılarla yaşanan deneyimler kişiye özel olacaktır, dolayısıyla biz kişisel deneyimlerimizden veya onu nasıl gördüğümüzden bahsetsek bile, onu tanımak ve bilmek için bizzat ona gitmelisiniz. Andras'ın bir güç ritüeli olması, ileride ona özel bir sayfa yazılacağı anlamına da geliyor.

Andras gerçekçi bir Tanrıdır ve merhametli bir yanı da vardır. Kendisini gerçekten severim ve bana da inanılmaz yardımları dokunmuştur.

Dolayısıyla ritüelini yapıp, dua etmenizi tavsiye ederim.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back