Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Korunma

Bahar

Member
Esenlikler. Nazar kavramı bizim inancımızda nasıl tanımlanıyor? Bazı insanlara hayatimla ilgili olumlu bir gelişme anlattigimda ya da anlatmasam bile onlar bunu fark ettiğinde işlerimin ters gittiğini ve bozulduğunu gözlemledim. O kötü enerjiyi yoğun şekilde hissediyorum bu insanlarda. Bilerek lanet gönderdiklerini dahi hissediyorum. Bundan korunmanin yolu nedir ?

Esenlikler. Nazar kavramı bizim inancımızda nasıl tanımlanıyor? Bazı insanlara hayatimla ilgili olumlu bir gelişme anlattigimda ya da anlatmasam bile onlar bunu fark ettiğinde işlerimin ters gittiğini ve bozulduğunu gözlemledim. O kötü enerjiyi yoğun şekilde hissediyorum bu insanlarda. Bilerek lanet gönderdiklerini dahi hissediyorum. Bundan korunmanin yolu nedir ?
Var öyle çekemez insanlar, ben isterimki burdaki kardeşlerim arasında en bilgisisiniz ben olayım, yeterki dünyaya adalet gelsin, yeterki insanlık huzur bulsun

kem goz denir buna, ogrenilebilen bir seydir. koruma meditasyonu is gorur ama size karsi yapilan yikici bir calisma oldugunu hissediyorsaniz tanrilarla calisin.

-Inanna'dan Güncellenmiş Koruma Aurası

-Lanetleri Geri Çevirme – Birinci Kısım

-Lanetleri Geri Çevirme – İkinci Kısım

-Çeviri: Güçlü Bir Koruma Aurası Çalışması

Ay şu an ve yarın saat 11'e kadar Yengeç'te ve büyüyor, bu da bugünün korunma çalışmasına başlamak için muhteşem bir gün olduğunu gösteriyor.. Lanetleri Geri Çevirme 1&2'yi ve bunların yanında vaktiniz varsa Inanna Anne'den gelen çalışmayı, yoksa da en alttaki çalışmayı yapabilirsiniz.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back