Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Koruma büyüsü

Lysander Florian Thornis

Well-known member
Esenlikler

Ben bir koruma büyüsü şeması oluşturdum herkesin kullanabileceğini düşünüyorum ve kendi koruma büyüleriniz için bir ilham veya referans alabileceğini düşünüdüğümden paylaşmak istiyorum.

(Bende bu büyü için jos'taki bu ritüeli ve forumlardaki büyü şemalarından ilham alarak yaptım)

BÜYÜ:

Rüneler:

ANSUZ × 10 (veya 40)

SOWİLO × 10 (veya 40)

Olumlama:

Pozitif Sağlık ve güvenli bir şekilde Ansuz ve Sowilo rünelerinin enerleri beni hertürlü negatif enerjiden,lanetten ve düşünce forumlarından koruyor × 1 (veya 3 veya 10 veya 40)

İmgeleme:

Bu aşama tamamen size ait yani basit bir örnek vermek gerekirse auranızı Beyaz-Altın enerjiyle dolduğunu ve auranızın altın rengi renkler saçarak odanızı aydınlattığını imgeleyebilirsiniz.

---------------------------------------------------

Bazı tavsiyeler :

Bu çalışmayıdan daha verim almak veya enerjiyi daha iyi yönlendirmek için Gardiyanınızdan yardım alabilirsiniz.

Güneş saatinde ve gününde yapmanızı tavsiye ederim ve SS takviminden uygun zamanları bulmanızı bulup yapabilir.

Rüneleri titretirken onları şekillerini imgelerseniz daha iyi olucaktır.

Günlük koruma auralarınızı yapabilirsiniz yani fazladan koruma kimseye zarar vermez.

Kendi olumlarınızı kurabilir ve işe yarayacağını düşündüğünüz rüneleri ekleyebilirsiniz tabi isterseniz.

Bu şemayı baz alarak başkalarınada koruma büyüleri yapabilirsiniz örneğin sevdiğiniz bir insanı korumak için vs.

---------------------------------------------------

Umarım yardımcı olabilmişimdir herkese ve umarım işinize yarar ^^

Esenlikler ^^

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back