Welcome to the Temple of Zeus's Official Forums!

Welcome to the official forums for the Temple of Zeus. Please consider registering an account to join our community.

Kareyi Bozdum Galiba?

Gold Serpent

Member
Dün Jüpiter Karesini yaparken bir sorun oldu. "Aum Gruave Svaha" kısa yol mantrasını kullanıyordum Gruave'yi titretip bitirdim Svaha mantrasına geldi sıra tam söylicem; annem geldi. Bir soru sordu. Cevaplamam gerekti ve cevapladım. ama bozmuş mu oldum ben kareyi şimdi? Sonuçta farklı sözler söylemiş oldum annemle konuşarak mantrayı titretmek yerine? Ya umarım bunun yüzünden karem bozulmuş olamaz dimi.

Dün Jüpiter Karesini yaparken bir sorun oldu. "Aum Gruave Svaha" kısa yol mantrasını kullanıyordum Gruave'yi titretip bitirdim Svaha mantrasına geldi sıra tam söylicem; annem geldi. Bir soru sordu. Cevaplamam gerekti ve cevapladım. ama bozmuş mu oldum ben kareyi şimdi? Sonuçta farklı sözler söylemiş oldum annemle konuşarak mantrayı titretmek yerine? Ya umarım bunun yüzünden karem bozulmuş olamaz dimi.
Maalesef bozulmuş sayılır. Keşke o olaydan sonra enerjileri dağıtıp yeniden sıfırdan yapsaydınız. Ama üzülmeyin bu sene bir sürü jüpiter karesi var ve zaten kısa bir kare.

Maalesef bozulmuş sayılır. Keşke o olaydan sonra enerjileri dağıtıp yeniden sıfırdan yapsaydınız. Ama üzülmeyin bu sene bir sürü jüpiter karesi var ve zaten kısa bir kare.
Korktuğum başıma geldi ya😔

Enerjiyi dağıtmak hiç aklıma gelmedi o an keşke hatırlasaydım.

Şey aslında ilk çıktığından beri Taç Çakramı güçlendirmek için yapıyorum. Etkisi oldu ama boşa gitmesi 1 tanesinin kötü oldu ama evet geriye kalan daha 3 adet Jüpiter Karesi'daha var. Umarım onlar da böyle bir sorun yaşamam yine.

Sorununuzu bugün mü yaşadınız? Öyleyse düzeltmek için vaktiniz var, tam olarak neyi bekliyorsunuz?

Gündoğumuna kadar vaktiniz var ilk enerjinin geçersiz olduğunu olumlayın ve sabah 6'ya kadar size verilmiş doğru tekrar sayısı ile çalışmayı yenileyin.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back