Welcome to the Temple of Zeus's Official Forums!

Welcome to the official forums for the Temple of Zeus. Please consider registering an account to join our community.

Hayvanların çakraları var mı?

Dlna485

Member
Tüm hayvanlar mı buna sahip yoksa sadece büyük olan/ insanlara daha çok benzeyen İQ yüksek olan hayvanlar mı?
Çakralar onlarda nasıl çalışıyor? Hayvanların çakraları varsa o zaman bir ruha sahipler mi? Hayvanlar neden yaratıldı? (İnsanlara eğlence amaçlı yaratılmadı orası kesin, bazıları böyle algılıyor, asıl amaç ne?).
Hayvanlar renkarnasyon döngüsüne tabi tutuluyor mu?
Çok hasta ve ağrısı olan bir kedinin ağrısını bir nebze azaltmak için her hangi bir ritüel veya başka ne gibi bir şey yapabilirim? Vet doktora götürdüm ama yemek yemiyor kediye araba çarpıp kaçtı.

Hayvanlar bize göre daha düşük canlı ve zihin formlarıdır, bizim ruhumuz da onların ki de eterden meydana gelir. Çakraları olup olmadığı hakkında bir bilgim yok. O niye var bu niye var diye düşünerek bir sonuç çıkarmak zor, Evrim teorisini öğrendiğinizde canlılığın çeşitliliğini daha net algılayabilirsiniz.

Kedilerin çakraları olduğuna dair bir yazı vardı, konusu bu değildi, ancak evcil kedimizin çakralarını nasıl temizleyeceğimize yönelik bir yazı okuduğumu hatırlıyorum.

Yani hayvanların da çakralarınının olduğu söylenebilir.

Kedilerin çakraları olduğuna dair bir yazı vardı, konusu bu değildi, ancak evcil kedimizin çakralarını nasıl temizleyeceğimize yönelik bir yazı okuduğumu hatırlıyorum.

Yani hayvanların da çakralarınının olduğu söylenebilir.
Evet, yabancı forumda bende hayvanlarda olan çakralarla ilgili yazı okuduğumu hatırlıyorum. Hatta bazılarl kısırlaştırmanın hayvanın çakralarına zarar verdiğini bile savunuyordu tabi ne kadar doğru söyleyemem bunu, ama bana nedense bu hayvanlarda çakra olma konusu aşırı mantıklı geliyor. Onlarda canlı ve bu dünyada deneyimledikleri şeyler var.

Hayvanların çakraları ve ruhları vardır lâkin insanda olduğundan farklı çalışırlar.

1762900769207.png

Evet, hayvanlar da reenkarnasyon döngüsüne tabidir.

Rahatsızlanmış hayvanlarınıza nazik olacak şekilde şifa enerjileri gönderebilirsiniz.

Hayvanların çakraları ve ruhları vardır lâkin insanda olduğundan farklı çalışırlar.

View attachment 8974

Evet, hayvanlar da reenkarnasyon döngüsüne tabidir.

Rahatsızlanmış hayvanlarınıza nazik olacak şekilde şifa enerjileri gönderebilirsiniz.

Teşekkür ederim detaylı açıkladığınız için, benim kafamdakı düşüncede bu yöndeydi zaten.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back