Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Hayattan sıkıldığımızda ne yapmalıyız ?

anonymous042

Member
Herkesin hayattan sıkıldığı, hiçbişey yapmak istemediği zamanlar olmuştur.
Bunun aynı zamanda gelişimimizi de engelleyebildiğini düşünüyorum. bu durumlarda ne yapılmalı ?

Güneş enerjilerimiz ruhun yakıtıdır. Zaten eksik yönlerinizin farkında olduğunuzu tahmin ediyorum. Bununla işe başlayabilirsiniz.
Kendi adıma zamanımı tüm pozitif çalışmalarıma yetecek şekilde dağıtıyorum, buna sosyal hayatım da dahil.

Herkesin bir şeyler yapmak istemediği zamanlar olur. Fakat yetişkinlerin sıkılacak vakti olmamalıdır. Güçlü insanlar bıkkınlığı şekillendirir. Yalnızca rutininize yeni şeyler ekleyin. Türkler maalesef hayattan zevk almak için yaşamamış. Şimdi sade, yalın hayatlarını devam ettiriyoruz.

Ruhaniyet durmadan yürüyeceğiniz sade yol değildir. Yol kenarlarında koklanacak çok çiçek var.

Bu tür zamanlar düşünmek için, kendi içsel aleminde gezmek için bir fırsattır bana göre, değerlendirilmesi gerekir. Bizler depresyonu bile kötü olduğunu gelişimi durdurduğunu düşünüyoruz ama öyle değil biraz duraksayıp düşünmek için kendimize özen göstermek için, kendimizi dinlemek/kendimize kulak vermek iyi için güzel bir fırsat bu zamanlar bence.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back