Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Hıdırellez Hakkında

Romanov

New member
Hıdırellez nedir? küçük bir araştırma sonucuma göre oldukça eski ve "paganizm"e dayanan bir bayram ancak zamanla İslam ile birlikte değişime uğramış. Beltane ile de oldukça yakın tarihlerde. Tamamen düşman işi bir bayram mı? Beltane'in kirletilmiş hali falan mı acaba?

Hıdırellez nedir? küçük bir araştırma sonucuma göre oldukça eski ve "paganizm"e dayanan bir bayram ancak zamanla İslam ile birlikte değişime uğramış. Beltane ile de oldukça yakın tarihlerde. Tamamen düşman işi bir bayram mı? Beltane'in kirletilmiş hali falan mı acaba?
yozlastirilmis hali olduguna inaniyorum. ben de gelenegi tanrilara adayarak ve onlara dua ederek gerceklestirdim.

Düşmanın çaldığı bozma oyunlarından birisi. Hızır günü diye geçiyor, Nevruz ve Beltane bayramlarının çakma hali.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back