Daemonica
Active member
Bu bir Zeus’un Tapınağı Çeviri İçeriğidir. Asıl metin.
Zevizm'de yeniyken Zeus ve Daemonları bize bolca yardım eder. Fakat zamanla, Güç Meditasyonlarını yaparak edindiğimiz ruhani gücü kullanmayı öğrenmemiz ve işlerimizi kendi enerjimizle halletmeye başlamamız beklenir.
Ayrıca bakınız: Zevizm'de Yeni Olanlar İçin
Zeus'tan koruma talep ettiğimizde, eğer mümkünse, Koruma Aurası Meditasyonu yoluyla kendimizi korumayı da öğrenmemiz gerekir.
Ruhani seviyemiz ne olursa olsun Zeus ve Daemonları daima yanımızdalar. Ancak bizden beklentileri, gücümüzü geliştirmemiz ve sahip olduğumuz enerjiyi kendi sorumluluklarımızı yerine getirmek için kullanmamızdır.
"Ey her şeyi özgür kılan Kudretli Lord Zeus! Kendimi, hiçbir çekince göstermeksizin tamamen Senin her şeye gücü yeten kollarına ve korumana teslim ediyorum. Beni rahat kılıp teselli sağla; görünür veya görünmez olan, bana zarar vermek isteyen herkesin engellerinden ve tuzaklarından koru.
Benim yok olmamı isteyenlere adaletini ve intikamını indir. Onları güçsüz kıl ve perişan bırak. Kötülükleri onlara on katınca geri dönsün, varlığıma kin besleyenlerin her birini yok edesin.
Ruhumu Senin yenilmez olan gücünle doldur. Beni kuvvetlendir ki, sana olan hizmetimde sebat edebileyim. Senin işlerinin bir temsilcisi ve Senin iradenin bir aracı olarak hareket edebileyim.
Bütün bunları Senin adınla diliyorum, Ey Her Şeye Gücü Yeten ve Tarifsiz Olan; sonsuza kadar yaşayan ve hükmeden Tanrı!
Kayre Zeus!"
Zevizm'de yeniyken Zeus ve Daemonları bize bolca yardım eder. Fakat zamanla, Güç Meditasyonlarını yaparak edindiğimiz ruhani gücü kullanmayı öğrenmemiz ve işlerimizi kendi enerjimizle halletmeye başlamamız beklenir.
Ayrıca bakınız: Zevizm'de Yeni Olanlar İçin
Zeus'tan koruma talep ettiğimizde, eğer mümkünse, Koruma Aurası Meditasyonu yoluyla kendimizi korumayı da öğrenmemiz gerekir.
Ruhani seviyemiz ne olursa olsun Zeus ve Daemonları daima yanımızdalar. Ancak bizden beklentileri, gücümüzü geliştirmemiz ve sahip olduğumuz enerjiyi kendi sorumluluklarımızı yerine getirmek için kullanmamızdır.