Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

firavunlar

Giulia Tofana

Member
saygisizlik yapmak asla amacim degil sadece merak ediyorum. sizler zaten niyetimi biliyorsunuz, onceden belirteyim.

misir firavunlari arasinda cok fazla ensest iliski oldugu soyleniyor. hatta firavun tutankamonun yapay zekayla yapilan goruntuleri var, ne kadar gercektir bilemem ama gercekse bu bilgiyi dogruluyor. kizlariyla, kiz kardesleriyle evlenmisler. firavunlar bizim icin kutsallar ve gercek tanri krallar geciyorlar. ensest dinimizce sert bir sekilde yasak, bu nasil oluyor?

TG VoE açıklıyor:

12000 yil önce altin çağ varmış, keşke o cağda yaşasaydım, söğüt gölgesinde yatardım aşağı, gene çalışırdım fakat en azından havuzlu bahçeli bir evde otururdum, yakında bir tapınak varsa akşamları tapınak ta otururdum oradaki görevlilerden ders alırdım, tapınağın tamirat işlerini yapardım vs, tapınağın yanına birde çayocağı orda Ss lerle günlük konuları tartışırdım, en azından insanlara dini dayatmanın olmadığı, insanların azapla tehdit edilmediği bir düzende yaşardık, işte hayal kuruyoruz olsaydı iyi olurdu esenlikler

12000 yil önce altin çağ varmış, keşke o cağda yaşasaydım, söğüt gölgesinde yatardım aşağı, gene çalışırdım fakat en azından havuzlu bahçeli bir evde otururdum, yakında bir tapınak varsa akşamları tapınak ta otururdum oradaki görevlilerden ders alırdım, tapınağın tamirat işlerini yapardım vs, tapınağın yanına birde çayocağı orda Ss lerle günlük konuları tartışırdım, en azından insanlara dini dayatmanın olmadığı, insanların azapla tehdit edilmediği bir düzende yaşardık, işte hayal kuruyoruz olsaydı iyi olurdu esenlikler
afrodit tapinagindan cikmazdim ben de 🥰

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back