Zašto Zeus ne spasi sve ljude od lažnih bogova
Zašto je dopustio lažnim bogovima da uvjere ljude i zavedu ih u njihova vjerovanja jer je 90 posto stanovništva zavedeno?Možete li spasiti osobu koja se muči glađu?
Da, možete im dati hranu, vodu, vitamine i sve što im treba, ali hoće li osoba prihvatiti vašu pomoć je njihova vlastita odluka. Ne možete ih prisiliti. Možete im dati savjet, ali ne možete donijeti svaku odluku umjesto njih, jer su Bogovi ljudima dali slobodnu volju. Za razliku od lažnog "boga", Pravi Bogovi poštuju slobodnu volju, a ljudi moraju biti odgovorni za vlastite izbore.
Većina ljudi je počela degenerirati i zaboravljati Istinu.
Bogovima ne bi bilo teško ukloniti te lažne religije, ali Oni su iznad toga. Već su uvelike pomogli čovječanstvu uništivši glavne neprijatelje i spriječivši ih da se miješaju u naš planet. Međutim, mi, ljudi, moramo se sami nositi s neprijateljima na našem planetu.
Zašto je dopustio lažnim bogovima da uvjere ljude i zavedu ih u njihova vjerovanja jer je 90 posto stanovništva zavedeno?
Teško mi je vizualizirati zlatno-bijelu energiju, je li to problem?Ne radi se o dopuštanju ili nedopuštanju, kao što sam već spomenuo - većina ljudi je odgovorna za vlastito neznanje. Neki namjerno odbacuju istinu. Postoje ljudi kojima predočite čvrste argumente i činjenice, a oni samo izmišljaju izgovore ili mijenjaju temu.
Bogovi neće nikoga prisiliti da prihvati Istinu, i nisu svi dostojni da je znaju.
Mislite li da su Sloboda i Znanje Istine nešto što svaka osoba automatski zaslužuje? Ne, Sloboda se mora zaslužiti, baš kao i Istina. Oni koji istinski žele učiti tražit će, proučavati i otkrivati, baš kao što Mi ovdje činimo. Nitko nikome ništa ne duguje; sami ljudi moraju imati želju spoznati Istinu i postati nešto veće od čovjeka.
Bogovi su čovječanstvu dali priliku da spozna Istinu i da se razvija. Mi smo dokaz za to, ovo mjesto gdje pišem ovaj post. Da su stvari onakve kakve ste rekli, ne bi bilo vrijednih ljudi poput Nas i ovo Mjesto ne bi postojalo. Dakle, problem nije u tome što netko to nije "dopustio", već u samim ljudima. Naravno, ne možemo poreći ili zaboraviti da glavni problem leži u neprijateljima (j*w-ima).
Bogovi nikada nisu ostavili ljude bez znanja niti ih napustili. Samo je većina ljudi zaboravila na Bogove i Istinu.
Teško mi je vizualizirati zlatno-bijelu energiju, je li to problem?
Je li potrebno koristiti lampu prilikom čišćenja aure Zevistovom krunicom?Ako ste početnik, onda ne, to nije problem. Zapamtite, najvažnije je tijekom meditacije osjetiti energiju, a ne samo vizualizirati svjetlost radi formalnosti.
Prvo, morate naučiti osjetiti svjetlost, osjetiti sunčeve zrake koje izviru iz vas, toplinu kada vidite sunčevu svjetlost i sjaj. S vremenom će vam postati lakše vizualizirati.
Također, prakticirajte osnovnu meditaciju, ova meditacija je najvažnija i najosnovnija, posebno ako još niste upoznati s meditacijskim praksama.
Evo osnovne meditacije:
Je li potrebno koristiti lampu prilikom čišćenja aure Zevistovom krunicom?
Mogu li vibrirati u sebi, nema potrebe govoriti naglas?
Dok vizualizirate sebe obavijenog zlatno-bijelom svjetlošću, znači li to da je ta svjetlost oko mene ili u meni, odnosno da prolazi kroz mene, nije mi jasno.Ako imate priliku, bolje je vibrirati naglas. Ako to ne možete učiniti dovoljno glasno, možete umjesto toga šaptati. A ako čak ni šaptanje nije moguće, onda možete vibrirati tiho u svom umu (mentalno).
Glavna stvar ovdje je ostati potpuno usredotočen.
Trebalo bi biti jarko žuto svjetlo.Dok vizualizirate sebe obavijenog zlatno-bijelom svjetlošću, znači li to da je ta svjetlost oko mene ili u meni, odnosno da prolazi kroz mene, nije mi jasno.
Dok vizualizirate sebe obavijenog zlatno-bijelom svjetlošću, znači li to da je ta svjetlost oko mene ili u meni, odnosno da prolazi kroz mene, nije mi jasno.
kako očistiti tijeloAko čistite svoju auru, trebali biste vizualizirati sebe okružene svjetlošću. Ali ako čistite sebe, onda morate upiti svu svjetlost u sebe. Po mom mišljenju, najbolja opcija je prvo zasebno očistiti svoju auru (svjetlost oko sebe), a zatim očistiti i svoje tijelo (tj. udisanjem svjetlosti u svoje biće).
Do I need to do chakra cleansing to heal a sick organ in my body?kako očistiti tijelo
Do I need to do chakra cleansing to heal a sick organ in my body?
kako očistiti tijelo
Ušao sam u to iscjeljivanje, piše samo da uskladim čakre i očistim auru.Da, uvijek trebate čistiti svoje čakre i auru.
Ako vam je potrebno iscjeljenje, odvojite malo vremena za istraživanje ove meditacije:
Ušao sam u to iscjeljivanje, piše samo da uskladim čakre i očistim auru.
"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan