Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

evcil hayvan

Giulia Tofana

Member
cok onceden foruma aile evimden ayrilma istegimden ve ne kadar yorgun, ne kadar uzgun hissettigimden bahsetmistim. gerekli seyleri halledip her seyi ayarladim ayrilacagim evden, arkadaslarla beraber cuzi bir miktarda kalabilecegim bir ev bulduk. en azindan kendi daireme cikana kadar. ancak kedim geride kalacak ve bu beni cok korkutuyor. ev arkadaslarimdan biri hayvanlardan olumune korktugundan ve tiklendiginden eve de alamiyorum. ailemin ona iyi bakacagindan eminim ama evcil hayvani olanlar endisemi anlayacaklardir. ona uzaktan koruma aurasi olusturup aurasini temizlemem mumkun mu? burada hep o uyurken yapiyordum ama uzaktan da yapabilir miyim bunu? yani onu uzaktan nasi koruyup sagligini kontrol edebilirim?

Yemini suyunu kim verecek, aura hayvanın karnını doyurmaz, birde onun ihtiyaçları olur, yanında götürseydin keşke, o sizi özler hayvan arar evin içinde sizi koklaya koklaya, burda bir komşu köpeğini bırakmış, köpek depresyon geçirmiş, yemeden içmeden kesilmiş, hayvanların duygusu var, ben hayvan beslesem at beslerim, ata bin heryere gidersin, burda atla gezmeye kalksam sokaklarda caddelerde olmaz, herkes karışır manyağa bak atla caddede geziyor derler, köyde atla geziyorduk, benim eğerim vardı, yani at sırtındaki oturma yerine, biz eğer derdik, birde semer var semerle yükte taşırsın,

Temizlik ve koruma aurası uzaktan da yapılabilir. Kedinizi ve ruhunu görselleştirip yanındayken yaptığınız şeylerin aynısını yapabilirsiniz.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back