Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Düşman silahı tam olarak ne

tamam

New member
Özellikle sormak istediğim konu şu bazı müslümanlar gezegenlerin saatine göre allahın olan isimleri ile yardım almak istiyor, bizde kabalistik kareler yaparak kendimiz başka yerden enerji alıyoruz, bu yardım almak için uyguladığımız şeylerin arka planında tam olarak nasıl oluyor. Ayrıca her gezegende birbirine düşman enerjiler mevcut mu ? Özellikle tanrılar müdahale ederken nasıl müdahale ediyor arka planını öğrenirsek mantık daha iyi olur. Özellikle islamcılarda hüddam veya zararlı varlıklar astral parazitler mi ? Bir yazıda demonları çağırmadan önce şeytana çağrıp sonra çağırmak istediğimiz demonu çağırabiliriz demiştiniz ve gelen başka bir parazitse şeytan onu def eder demiştiniz. İşin arka planı anlatılırsa daha iyi olur. Reenkarnasyonda ise sormak istediğim şu erkek olan kadın olamıyordu bu tam olarak doğru mu ? Başka konu ise şu islam dini genelde evlilik dışı cinsel enerjiyi keser genelde ksıtlı yaşatır, bu zevk almayı kesmesinin arka plandaki nedenini anlatırsanız daha iyi olur umarım bu konularda yetkin biri iyi cevap verir şimdiden teşekkür ederim. Ayrıca vermek istediğim örnek şu eskiden SS iken gittiğim şehirde inanç boşluğuna düşmüştüm ve islamla ilgili bir şey okumuştum ve sanki tekrar SS'lerin dinine dönecektim. Ama gece rüyamda bidaha allahın yolunda ayrılma diyen bir varlık beni korkuttu ondan sonra o şeyi okuduğum zaman sanki islama bağlandım özellikle SS'ken cinsel enerjim tavanken 2 ay boyunca cinsel istek duymadım inancı köküne kkadar hissettim ve fiziki dünyadada bunun yansımasını gördüğüm oldu. Değinmek istediğim konu bu düşman neden cinsel enerjiyi kesmek istiyor bunu tam olarak öğrenirsek iyi olur.

Öncelikle sitemizi ve vaazları tamamen okumanızı öneririm. Tek konuda 20 farklı soruya ancak bir noktaya kadar cevap verebiliriz.

1. Allah'ın isimlerini zikretmek ile gezegensel kareleri kullanmak aynı şeyler değildir. Allah'ın sahte, çalıntı ve işe yaramaz isimlerini kullanmak herhangi bir işinize yaramayacaktır.

2. Gezegensel karelerin bazı geometrik ve okült sistemlere dayanan kompleks bir arka planı vardır. Bunlar tamamen açıklanmış değildir ama bu kareler son derece güçlüdür ve karesini yaptığınız gezegenin enerjisini, olumlamanızı takip edecek şekilde ruhunuza ve hayatınıza çağırır. Venüs karesi ile aşk yaratmak veya Merkür karesi ile daha zeki olmak gibi.

3. Düşmanın, diğer yaşam olan bazı gezegenlere de saldırmış/saldırıyor olması mümkün. Düşman alt düzlemlerde varlık gösteren değersiz bir oluşumdur ve sadece yok etmeyi bilir. Tanrılar bu gibi durumlarda farklı şekilde müdahale edebilirler ve bunlarla ilgili detaylı açıklamalar Yüksek Rahip tarafından vaazlarla paylaşılmıştır. Bu, çok katmanlı bir konudur ve Zeus'un Tapınağı'nın 30 yıla yaklaşan sürecinde adım adım daha fazla detayla birlikte açıklanmıştır. Yine de bilmek gerekir ki her sorunun yanıtını almak mümkün olmayabilir.

4. İslam veya diğer dinlerdeki bireylerin iletişim kurduğu ya da kurduğunu iddia ettiği varlıklar, astral âlemde dolaşan parazitler ve zararlı diğer varlıklardır. Bunların bazılarına Gri deriz. Griler hakkında daha fazla bilgi almak için forumları araştırabilirsiniz. Griler ya da genel olarak astral parazitler, Zevist bireyler için değersizdir zira onlar bize herhangi bir zarar veremez ve milyarlarca Gri bile bir Tanrımızın parmağı kadar güçlü olamaz. Dolayısıyla endişe etmeniza gerek yok. Müslümanlar hiçbir şey bilmiyorlar.

5. Herhangi bir Tanrımızı davet etmeden önce Zeus'a dua edersiniz, bu da herhangi bir problem oluşma olasığını ortadan kaldırır. Bazı parazitler Tanrılar gibi görünmeye çalışarak insanlara yaklaşır ve onları kandırmaya çalışırlar. Bu varlıklara Zeus'tan olup olmadığını sorduğunuzda anında kaçmak zorunda kalırlar zira kim Yüce Zeus'un adıyla yalan söylemeye cüret edebilir?

6. Reenkarnasyon, basitçe ruhunuzun başka bir bedene tekrar gelmesidir. Ruhunuzun yapısı, reenkarne olacağınız bedeni etkileyecektir. Dolayısıyla eğer erkekseniz, hayır, kadın bir bedene reenkarne olamazsınız ve bir kadınsanız, yine hayır, erkek bir bedene reenkarne olamazsınız. İnsan olduğunuz için aynıı şekilde bir hayvanın bedenine de reenkarne olamazsınız. Ruhunuzun kabul edeceği ve Tanrıların sizin için buyurduğu bir bedende bu dünyaya yeniden gelirsiniz, ta ki bir Tanrı olup, bu zincirin dışına çıkana dek.

7. Düşman, cinselliğe saldırır ve onu yok etmeye çalışır zira cinsellik = alt çakralardır. Eğer cinsellik yoksa, son derece komplike bazı enerjisel dönüşümlerden mahrum kalırsınız ve hayatta tıkanmış olursunuz. Cinsellik, basit bir zevk eyleminden daha öte bir şeydir. Hem hayat yaratır hem de enerjisel bir alışveriş yaparsınız. Cinselliği baskılamak, insanlar için ciddi problemler çıkarır ve milyonlarca insanı bu baskıya maruz bırakırsanız sonuç olarak alacağınız şey cinsel problemleri olan kırık insanlardır. Düşman bunu ister, biz ise bunu istemeyiz. Cinsellik son derece değerli, özel ve güzel bir şeydir ve insanlar tarafından yaşanması gerekir.

Son olarak, bazı düşman varlıklar Zevizm'e dönmenizi engellemeye çalışabilir. Görmezden gelin, onları yok edin ve Zeus'un Yolunda ilerlemeye devam edin.

Gerisi gelecektir.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back