https://m.youtube.com/channel/UCQZ3U3EXISZ4CRuw25ziEqA
Bu tür aptallar için uğraştığımızı düşününce üzülüyorum sözde bizi çökertiyor...
Bu tür aptallar için uğraştığımızı düşününce üzülüyorum sözde bizi çökertiyor...
Apollonius666 said:https://m.youtube.com/channel/UCQZ3U3EXISZ4CRuw25ziEqA
Bu iki mesele hakkında bilgim yoktu. Neler olduğunu açıklayabilir misiniz?Bright Truth said:Yüksek Rahip Hoodedcobra666'ya karşı ruhani saldırılar sonucu alınan tavırlar.
...
Federaller dahi ara sıra burayı yokluyor, yani dikkate alınacak kitleler bile değil bunlar.
Spine said:Bu iki mesele hakkında bilgim yoktu. Neler olduğunu açıklayabilir misiniz?Bright Truth said:Yüksek Rahip Hoodedcobra666'ya karşı ruhani saldırılar sonucu alınan tavırlar.
...
Federaller dahi ara sıra burayı yokluyor, yani dikkate alınacak kitleler bile değil bunlar.
Apollonius666 said:https://m.youtube.com/channel/UCQZ3U3EXISZ4CRuw25ziEqA
Baroness Blossom said:
Asıl sapık olanlar bunlar zaten. Çalıştığım iş yerinde atanamamış müezzin bana yürüyo (gerçi koşuyo demek daha doğru olur) bu beni rahatsız ediyo tersliyom yanımdan siktir ediyom yine gelip yavşıyo ya sapık. İleri gitmeye kalkarsa onu orada öldürme hakkım var mı ?
( Ve Bright truth bey lütfen öldürme kelimesi geçtiği için silmeyin rica ederim)
Bright Truth said:Esenlikler,
Nefs-i müdafaanın ne tür durumlarda hukuk önünde haklı gerekçe olarak kabul edildiğini öğrenin.
İyi geceler.
Baroness Blossom said:
Asıl sapık olanlar bunlar zaten. Çalıştığım iş yerinde atanamamış müezzin bana yürüyo (gerçi koşuyo demek daha doğru olur) bu beni rahatsız ediyo tersliyom yanımdan siktir ediyom yine gelip yavşıyo ya sapık. İleri gitmeye kalkarsa onu orada öldürme hakkım var mı ?
( Ve Bright truth bey lütfen öldürme kelimesi geçtiği için silmeyin rica ederim)
CinnamonCake said:Bir büyüğüne durumu anlatmalısın acilen. İğrenç.
Pegasus666 said:Polise gidersin. En fazla ifadesini alıp serbest bırakırlar yine de gözünü korkutursun.
yer mekan söyle adamı yerlerde sürüklüyümBaroness Blossom said:Pegasus666 said:Polise gidersin. En fazla ifadesini alıp serbest bırakırlar yine de gözünü korkutursun.
Polise gitsem yine ailem devriye girer bu yüzden yine olan bana olur. Ayrıca o ileri giderse onu hırpalamak eğlenceli olur. Öldüremesemde işkence edebilirim. Tabi o gerizekalı bunu da cilve olarak algılarsa diye düşünüyorum. Sanırım bunlarla uğraşmak yerine ekibimi değiştirmek en iyisi.
muratd said:yer mekan söyle adamı yerlerde sürüklüyüm![]()
Baroness Blossom said:
Flowers of İnanna said:Esenlikler;
Durumunuz için üzüldüm. Fiziksel hayatta yapılması gereken her neyse mutlaka yapacaksınızdır. O konuda bir şey söyleyemem ama Satanizm açısından iki ihtimal var:
1) Adama majikal müdahelede bulunun. Etik sınırlar çerçevesinde adama kara büyü yapın. Öldürmeyin ama ölmekten beter edin. Yaşarken ölüye dönsün. Bırakın size yürümeyi bir daha hiç bir kadına yürümeyi hatta bakmayı aklından geçirmesin. Nasıl bir büyü yapacağınız sizin hayal gücünüze kalmış.
2) Durum hayat memat meselesi değilse , henüz o seviyeye gelmemişse işinden attırın. Yani bu konuda bir büyü yapın.
Bunlardan birini yaparken de Şeytan Baba , Beelzebul Baba ve koruyucunuz yüce Abrasax dan yardım istemeyi unutmayın. Size mutlaka yardım edeceklerdir.
Umarım en kısa sürede bu durumdan kurtulursunuz.
Bol şans...
İyi günler.
"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan