Welcome to the Temple of Zeus's Official Forums!

Welcome to the official forums for the Temple of Zeus. Please consider registering an account to join our community.

Bizi zorbalayanlara karşı tavrımız nasıl olmalı?

Dlna485

Member
Bu bir kurs olabilir bu bir işde çalışmak olabilir, nedensiz yere yeni olduğumuzu görüp ve bizi zorbalıyorlarsa bunun için ne gibi bir çalışma yapılabilir? büyü işe yarar mı bu tür durumlarda? ne tür bir büyü yapılabilir?

Açık halde söylemek gerekirse ben bir kursa yazıldım ve nedensiz yere işçilerden bazıları beni görünce surat asıp, yeni olduğum için beni zorbalamaya çalışıyor (kurs beni işi öğrenmek için iş yerine gönderdi işi tam öğreneyim diye) benden önce gelen biri var ve benden yaşca küçük onunla öyle davranıyorlar sanki ailelerinden biriymiş gibi. Bana karşı neden böyleler gerçekten anlamıyorum, asık suratlı değilim her daim ruh halim iyi olmasa bile tebessüm etmeye çalışıyorum nezaketli davranıyorum, bakıyorum olmuyor bu durumu kullanmaya çalışıyorlar.
Kurs yerinden bana gittiğin kursu değiştirebilirsin söyledi, böyleleri yüzünden değiştirmelimiyim bilmiyorum.

Açık halde söylemek gerekirse ben bir kursa yazıldım ve nedensiz yere işçilerden bazıları beni görünce surat asıp, yeni olduğum için beni zorbalamaya çalışıyor (kurs beni işi öğrenmek için iş yerine gönderdi işi tam öğreneyim diye) benden önce gelen biri var ve benden yaşca küçük onunla öyle davranıyorlar sanki ailelerinden biriymiş gibi. Bana karşı neden böyleler gerçekten anlamıyorum, asık suratlı değilim her daim ruh halim iyi olmasa bile tebessüm etmeye çalışıyorum nezaketli davranıyorum, bakıyorum olmuyor bu durumu kullanmaya çalışıyorlar.
Kurs yerinden bana gittiğin kursu değiştirebilirsin söyledi, böyleleri yüzünden değiştirmelimiyim bilmiyorum.
Esenlikler, zorluklar insanı geliştirir, işyerindeki bu insanların yaptıklarından ders çıkar kendine, aslında zor dediklerimiz zor bile değil bizler kendimiz zorlaştırıyoruz, aslında bunlar sizin için bir derstir, dersinize çalışabildiğiniz kadar çalışın ve gelişin.

Ne düşündüklerini tam olarak bilemezsiniz. Eğer akran zorbalığına uğramış olsaydınız onları susturacak birkaç tavsiye verirdim ancak staj veya yeni çalışma yerlerindeki yaş farkı olan durumlarda zorbalık daha kötü oluyor. Mobingten nasıl kurtulurum bununla uğraşmak yerine fırsatınız varken iş yerinizi değiştirin çünkü her gittiğiniz yerde veya işte bununla karşılaşmazsınız.

Ne düşündüklerini tam olarak bilemezsiniz. Eğer akran zorbalığına uğramış olsaydınız onları susturacak birkaç tavsiye verirdim ancak staj veya yeni çalışma yerlerindeki yaş farkı olan durumlarda zorbalık daha kötü oluyor. Mobingten nasıl kurtulurum bununla uğraşmak yerine fırsatınız varken iş yerinizi değiştirin çünkü her gittiğiniz yerde veya işte bununla karşılaşmazsınız.
Gittiğim kursu değiştirmek istiyorum, bu gün sordum ofise bana bunun mümkün olduğunu söylediler. Hasta zihniyetlilere iyi davranınca kötü algılıyorlar demek ki, kendi suçu yüzünden benimle bağırarak konuşuyor güya suçu bana atmak için, zaten tüm günü ayakta ve koşuşturmalı bir iş ve bana uygun olmadığını düşünüyorum (pastane işi) satılmayan pastalar zaten çöpe gidiyor ve bence zararlı mesleklerden biri bu.

Esenlikler, zorluklar insanı geliştirir, işyerindeki bu insanların yaptıklarından ders çıkar kendine, aslında zor dediklerimiz zor bile değil bizler kendimiz zorlaştırıyoruz, aslında bunlar sizin için bir derstir, dersinize çalışabildiğiniz kadar çalışın ve gelişin.
Zorlukların geliştirdiğini biliyorum ve çok zorluklar çekmiş biriyim ama bu kimseye benimle bedensiz yere bağıra çağıra konuşmasına fırsat vermiyor, böyleleri iyilikten ve nezaketten anlamıyor. Yeni birini görünce "ben neden çalışayım tüm iş yeni gelenin" diye düşünüyor böyle kıt beyinler sanki aldığı maaşı benimle paylaşıyor. Ben kursa gidiyorum ve 4 ay boyunca parasını ödeyip öyle gideceğim.

Koruma aurası çalışmaları doğru yapıldığında sizi zorbalık dahil her türlü negatif olaydan korur.
Artık kursu değiştirdim, koruma aurası yapmaya fırsat bulamıyordum aşırı yorgun düşüyirdum eve gelince uyumak istiyordum.

Kursu değiştirdim ve bu gün gidip eşyalarımı götürdüğümde beni zorbalayana sözümü söyleyip öyle ayrıldım oradan, söylemesem içimde öfke birikecekti çünki kendi suçu yüzünden benimle bağırarak konuşmuştu ve bu kişi sıradan çalışandı bunu bana işi öğreten kişi gördüğü halde bir şey söylememişti.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back