BlueLightning13
New member

Zeus Babamız birleştiren ve bölendir.Bunu ister alegorik,ister ruhsal,isterse de fiziki anlamda düşünebiliriz.Mitolojideki figürlerin her birinin derin anlamları vardır.Ayrı ayrı da düşünülebilen bu figürler birleşik şekilde de gene aynı perspektifde ve ama daha da muazzam bir anlamı ihtiva eder.Baphomet 20. ve 21. yüzyılın en popüler Satanik figürüdür.Esasında ruhun mükemmelliğe ulaşma halini ifade eder,yani dengeyi.Bu figürün de kökü kadim zamanlardan öteye gitmektedir.Örneğin Kelt tanrısı Cernunnos da aslında Baphomet'in Kelt mitolojisindeki arketipidir.Mesela Baphomet'in parçası evrensel kadüse sembolü de kendini Çin mitolojisinde Nüwa ve Fu Xi,erkek ve dişi yılan tanrı ve tanrıça olarak göstermektedir.Nüwa'nın elindeki masonik pergel de dikkat çekicidir.

Yunan mitolojisinde ise Pan,Hermafrodit ve Hermes esasında bu ruhsal mükemmelliğin üç parçasını ifade eder.Hermafrodit'in ismi dahi Hermes ve Afrodit'in isimlerinin birleşmesinden oluşuyor.(Erillik ve dişlillil).Ve kadüsenin Hermes'in elinde olması.(Cinsellikteki eril baskınlık).Ve inatçılığın ve yaşama hazzının temsili tanrı Pan,zevki yöneten zihin.Kelimeleri takip ettikçe alegorik gizemler de kendini gösteriyor.Düşman bu sembolizmin farkında olduğu için uzun zaman boyunca Baphomet figürünü korkunç bir şekilde zihinlere bir şekilde yerleştirdi.Keçi olabilecek en çirkin şekilde bir yahudi eliyle çizdirildi.Halbuki bu kadar sevimli bir hayvanın bu kadar kötü ve artniyetli bir şekilde çizilmesini kendimde dahil olmak üzere anlam verememiştim ve daha doğrusu üstüne düşmemiştim.Ateşte toplumumuzda uzun zaman boyunca mecusilerin tapındığı bir figür olarak zihnimize yasaklı bir imge olarak sokuldu.Tabi Zevistler için bu tarz ucuz hilelerin bir anlamı yoktur,biz zeki insanlarız ve zeki olduğumuz için buradayız.Zeus Baba'mızı hatırlatan her sembol kutsaldır ve onlara sıkı sıkıya sarılmak zorundayız.
ŞEREF VE GÜÇ EBEDİYEN ZEUS'A ATFOLSUN.
KAYRE ZEUS
KAYRE ŞEYTAN