Mugetsu said:
Evet bende istemiyorum meşgul etmek ama hayatımda şuan olan şey nerdeyse beni kendinden daha fazla nefret ettiyor şöyle babam emekli olabilir en yakın zamanda ve benim buraya gelmem oldukça zorlaşabilir ve ben bunun olmasını istiyorum sonundan kendimi ait hissettiğim bir yerdeyim ve biri gelicek benim buraya gelmemi daha zorlaştırıcak ve zaten zor yani bu yüzden yardım istiyorum onlardan çünkü benim yapabileceğim bu konu neredeyse hiçbirşey yok 0 da 0 elde var 0 yani iyiki meditasyonlar ve bazı tanrıların mühürleri ezberimde yoksa birde hergün onun için zaman harcamıyacam ama buraya gelememe ihtimalimin oldukça yükselmesi beni ayrıca üzüyor
Neyse rica ederim ne demek faydam dokunabildiyse ^^
Ailevi meseleler hep zor olur zaten kimileri sana yapışır kalır. Bu konuda tanrılardan çekinme.
Sana tavsiyem baroness şeytan babama sonuçlar her ne olursa olsun tereddüt etmeden güvenmeye devam et. Belki istediğin şekilde yardım alamayacaksın ama öyle bir şey olacaktır ki o yardımın gelmediğine şükür edebilirsin.
Kimi zamanda kendi ateşimizde yanmamız gerekebilir yere sağlam basmamız için. Ait olduğun bu yerden uzak kalmak tabiki can sıkıcı olacaktır. Sanırsam da ilk katıldığın sıralarda açtığın başlıklarda anlattığın durumlardan bu.
Senin çabalarını farkettim kendini geliştiriyorsun yardım etmekten çekinmiyorsun. Bu şekilde devam etmen kesinlikle çok güzel
Ayrıca eklemek istediğim şey insan özünü reddedemez. Duygularımızı bastıramayız.
Duygusal olmak bazen olumsuz karşılanabiliyor. Bizler robot olmadığımıza göre duygularımızı gösterebiliriz. Bizi bir araya getiren şu an sahip olduğumuz duygularımız. Yanlış anlaşılmamak için demek istediğim şey asılsız ergen tripleri,ilgi manyaklığı,acıtasyon değil. Sadece öz disiplinle beraber duygularımız kimi zaman yansıtılmalıdır.
:lol: