anonymous042 Member Joined Oct 12, 2024 Messages 258 Jan 21, 2025 #1 Merhaba adanırken doğu konumuna dönük olmadan yaptım ve ritüellerde doğu kullanılması gerektiğini biliyorum. ama yinede kabul edilmiştir diye düşünüyorum
Merhaba adanırken doğu konumuna dönük olmadan yaptım ve ritüellerde doğu kullanılması gerektiğini biliyorum. ama yinede kabul edilmiştir diye düşünüyorum
quodsupraestetiaminfra Member Joined Apr 19, 2024 Messages 179 Jan 22, 2025 #2 Esenlikler az bir miktar kanınızla bile imzaladıysanız kağıdı kabul olmuştur. Her şeyden önce niyetiniz önemli Tanrılarımız bağışlayıcıdır.
Esenlikler az bir miktar kanınızla bile imzaladıysanız kağıdı kabul olmuştur. Her şeyden önce niyetiniz önemli Tanrılarımız bağışlayıcıdır.
Maelstorm Member Joined May 3, 2024 Messages 366 Location Orion Jan 23, 2025 #3 Adanmanız geçerli, aramıza hoş geldiniz. Tanrılar yolunuzda yardımcınız olsun. Click to expand...
anonymous042 Member Joined Oct 12, 2024 Messages 258 Jan 23, 2025 #5 Maelstorm said: Adanmanız geçerli, aramıza hoş geldiniz. Tanrılar yolunuzda yardımcınız olsun. Click to expand... Birde ben kağıdı mum da değil de çakmakla yaktım bir sorun yaratmaz demi ?
Maelstorm said: Adanmanız geçerli, aramıza hoş geldiniz. Tanrılar yolunuzda yardımcınız olsun. Click to expand... Birde ben kağıdı mum da değil de çakmakla yaktım bir sorun yaratmaz demi ?
Pleiades'in Meşaleleri Member Joined Jan 9, 2025 Messages 147 Jan 23, 2025 #6 anonymous042 said: Birde ben kağıdı mum da değil de çakmakla yaktım bir sorun yaratmaz demi ? Click to expand... Mum ile yakılması zorunludur diye biliyorum. Bence Tanrı/çalarımız anlayış göstereceklerdir. Click to expand...
anonymous042 said: Birde ben kağıdı mum da değil de çakmakla yaktım bir sorun yaratmaz demi ? Click to expand... Mum ile yakılması zorunludur diye biliyorum. Bence Tanrı/çalarımız anlayış göstereceklerdir.
Sonne Moderator Joined Oct 23, 2023 Messages 1,433 Jan 24, 2025 #7 anonymous042 said: Birde ben kağıdı mum da değil de çakmakla yaktım bir sorun yaratmaz demi ? Click to expand... Herhangi bir sorun yok, adanmanız geçerlidir. Aramıza hoş geldiniz. Click to expand...
anonymous042 said: Birde ben kağıdı mum da değil de çakmakla yaktım bir sorun yaratmaz demi ? Click to expand... Herhangi bir sorun yok, adanmanız geçerlidir. Aramıza hoş geldiniz.