Welcome to the Temple of Zeus's Official Forums!

Welcome to the official forums for the Temple of Zeus. Please consider registering an account to join our community.

Adanma

Yolcu

New member
Yarın adanmamı gerçekleştireceğim fakat şu hususları danışmak istedim,

1-Gümüş kadeh veyahut mumluk kullanmak zorunda mıyım?

2-Bahsedilen çan mecazi olarak mı? Yoksa gerçekten Taçlı Prensleri davet ederken, titreşim için çan kullanılmalı mıdır?

3-Yüce Şeytan'ı invoke mi etmiş olacağım? Yoksa telepatik bir iletişim mi gerçekleşecek?

Şimdiden teşekkürler.

Dionysus666 said:
Yarın adanmamı gerçekleştireceğim fakat şu hususları danışmak istedim,

1-Gümüş kadeh veyahut mumluk kullanmak zorunda mıyım?

2-Bahsedilen çan mecazi olarak mı? Yoksa gerçekten Taçlı Prensleri davet ederken, titreşim için çan kullanılmalı mıdır?

3-Yüce Şeytan'ı invoke mi etmiş olacağım? Yoksa telepatik bir iletişim mi gerçekleşecek?

Şimdiden teşekkürler.

1- Normal bir şarap kadehi varsa o da olur. O da yoksa normal bir bardakta su da olur, meyve suyu da olur.

2- Çan yoksa sol işaret parmağı da çan niyetine kullanılabilir.

3- Telepatik iletişim muhtemelen çakraların yeterli seviyede gelişmediğinden gerçekleşmeyecektir. Ama az biraz meditasyon yaptıysan enerjileri hissedebilmen biraz daha olasıdır. Bu enerjilere odaklanman ve hissetmeye çalışman tavsiye edilir.

_efenim merhaba,

[1]
_hayır zorunda değilsiniz; böyle şeylere gerek yoktur

[2]
_çan gerekmez; standard rituel ile karıştırmayınız

[3]
_üstad satan invoke edilmemektedir; ilgili durumda üstad satan sizin söylemlerinize önem verir; ek olarak mutlaka sizi görmek için ufak bir kontrole gelecektir; odanızın dağınık olmaması şahsi tavsiyemdir ;)

Esenlikler,benim hatam kusura bakmayın,bir karışıklık olmuş.Yanıtınız için teşekkürler.

badgerless.002 said:

_efenim merhaba,

[1]
_hayır zorunda değilsiniz; böyle şeylere gerek yoktur

[2]
_çan gerekmez; standard rituel ile karıştırmayınız

[3]
_üstad satan invoke edilmemektedir; ilgili durumda üstad satan sizin söylemlerinize önem verir; ek olarak mutlaka sizi görmek için ufak bir kontrole gelecektir; odanızın dağınık olmaması şahsi tavsiyemdir ;)

Biraz yorucu bir günün ardından konuyu açmıştım,kafam çorba olmuştu haliyle, kusura bakmayın.Yanıtınız için teşekkürler.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back