Welcome to the Temple of Zeus's Official Forums!

Welcome to the official forums for the Temple of Zeus. Please consider registering an account to join our community.

Acil yardım. Çok korkuyorum

SonOfGod

Member
Arkadaşlar lütfen çok acil yardıma ihtiyacım var bana napıcağım hakkında yardım edin gerçekten çok korkuyorum. bundan 1 ay önce mail adresime ben yapmadığım halde quora adlı bir siteden hesap açıldı , ve bu gün siyah bir araba tarafından yolda takip edildim. çok korkuyorum ve siteye baktığımda site i*ranice yani ya*udi sitesi arkadaşlar bana suikast mı düzenliyorlar çok korkuyorum lütfen yardım edin bunlar whatsapp mesajlarına sızabilir mi ? yada discord?

Tarayıcınıza kayıtlı Google hesabıyla giriş yaptığınızda bazı siteler, Google hesabınızdaki bilgiler (adınız, soyadınız, e-posta adresiniz vb.) için tek tıkla izin alıp otomatik hesap oluşturabiliyor. Burada da benzer bir durumun yaşandığını ve bunu unutmuş olabileceğinizi düşünüyorum. Kimse sizin adınıza hesap açamaz.

Bunun dışında, muhtemelen yolda yürürken tesadüfen bir aracın gittiği güzergâh üzerinde ilerlediniz; bu da sizde aracın sizi takip ettiği izlenimini yaratmış olabilir. Zaman zaman böyle tesadüfler yaşanabiliyor.

Aslında sormanız gereken asıl soru şu olmalı: Neden sizinle uğraşsınlar? Siz, sayısız Zevistten yalnızca birisiniz. Size yönelik böyle bir şey için zaman ve kaynak harcamaları onlara ne kazandırabilir ki? Gerçekten bu kadar önemli biri misiniz? Ayrıca, Tanrılar tarafından zaten korunuyorsunuz.

Burada asıl tehdit ile Rahipliğimiz ve Gardiyanlarımız karşılaşmaktadır; ancak onlar da Tanrılar tarafından kutsal bir biçimde korunmaktadır.

Tarayıcınıza kayıtlı Google hesabıyla giriş yaptığınızda bazı siteler, Google hesabınızdaki bilgiler (adınız, soyadınız, e-posta adresiniz vb.) için tek tıkla izin alıp otomatik hesap oluşturabiliyor. Burada da benzer bir durumun yaşandığını ve bunu unutmuş olabileceğinizi düşünüyorum. Kimse sizin adınıza hesap açamaz.

Bunun dışında, muhtemelen yolda yürürken tesadüfen bir aracın gittiği güzergâh üzerinde ilerlediniz; bu da sizde aracın sizi takip ettiği izlenimini yaratmış olabilir. Zaman zaman böyle tesadüfler yaşanabiliyor.

Aslında sormanız gereken asıl soru şu olmalı: Neden sizinle uğraşsınlar? Siz, sayısız Zevistten yalnızca birisiniz. Size yönelik böyle bir şey için zaman ve kaynak harcamaları onlara ne kazandırabilir ki? Gerçekten bu kadar önemli biri misiniz? Ayrıca, Tanrılar tarafından zaten korunuyorsunuz.

Burada asıl tehdit ile Rahipliğimiz ve Gardiyanlarımız karşılaşmaktadır; ancak onlar da Tanrılar tarafından kutsal bir biçimde korunmaktadır.
Gerçekten hiç tesadüfe benzemiyordu ama hızlıca geldi yanıma araç durdu. sonra kaçtım arkamdan geldi ben kalabalığa gidince o da geri kaçtı hızlı şekilde. umarım peşimde yokturlar.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back