Welcome to the Temple of Zeus's Official Forums!

Welcome to the official forums for the Temple of Zeus. Please consider registering an account to join our community.

Aşk Büyüsü İçin Tarih Önerisi

Gold Serpent

Member
Ağustos'ta başladığım aşk büyüsü maalesef mevsimsel gribe yakalanmam ile aksadı ve yeniden başlamak istiyorum ama hangi tarih uygun bilemedim. Aşk ibaresi yazan bir tarih görünürde yok, yıl içinde maalesef tükenmiş fakat Okült günler yazan tarihler bunun için uygun mu sizce?

Ağustos'ta başladığım aşk büyüsü maalesef mevsimsel gribe yakalanmam ile aksadı ve yeniden başlamak istiyorum ama hangi tarih uygun bilemedim. Aşk ibaresi yazan bir tarih görünürde yok, yıl içinde maalesef tükenmiş fakat Okült günler yazan tarihler bunun için uygun mu sizce?
Aşk büyüsü için takvimde öyle çok ideal bir tarih bulunmuyor ancak en uygun tarih 31 Ekim Cuma günü olacak, Venüs güçlü pozisyonda bu sebeple Venüs karesine de başlanılabilir.

Ay ise Balık burcunda olacak. Balık, duygular ile alakalıdır. Venüs'ün ve Ay'ın konumundan ötürü tutkusal olmasa da tamamen duygusal temelli bir aşk büyüsüne başlayabilirsiniz. Bu tarih ideal olmasa da bu yıl içerisinde geriye kalan en uygun seçenek.

Ancak size tavsiyem bu tarihi beklemek yerine hemen en kısa sürede Tanrıça Astarte'nin güç ritüelini yapmaya başlamanız olacaktır. Tanrıların iradeleri gezegensel enerjilerden bağımsızdır ve Leydi Afrodit'in kutsamaları sizin kendi gücünüz ile yapabileceğiniz her türlü aşk büyüsünden kat ve kat daha güçlüdür.

Düzenli olarak her gün Leydi Astarte'nin ritüelini gerçekleştirin ve ritüelden sonra onun mührü üzerine derin bir şekilde odaklanın. Mühürden enerji çekin, ruhunuza soluyun ve onunla bağlantı kurun. Sonrasında ona dua edin:

Örnek dua:

Sevgili bulmak için örneğin: Yüce ve kudretli Kraliçemiz, Ulu Annemiz Astarte, En güzel olan Afrodit, Benim için, uygun bir sevgili bulabilmem amacıyla senden yardımlarını ve kutsamalarını diliyorum. Bunu senin kutsal ismine saygı ve hürmet ile diliyorum ilahi kraliçemiz. Sen her zaman en uygun ve en doğru olanı bilensin.

( Bu sadece örnek bir duadır, bu duayı içselleştirmek için değiştirebilir veya baştan kendi amacınız için yazabilirsiniz.)

Böyle bir dua sayesinde Tanrıçamız'dan kutsamalarını dileyebilirsiniz. Böylece Aşk büyüsü için vakit kaybetmemiş olursunuz ve Leydi Astarte'nin ritüelinin de birlikte getirdiği pek çok kutsamadan da faydalanabilirsiniz.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back