Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Aşk Büyüleri?

Romanov

New member
Henüz büyüler ile ilgilenecek seviyede değilim ama merak ettiğim konu şu; adaletli olduğumuz sürece büyüyü kullanmak sorun olmayacaktır. Fakat ya aşk büyüler? o kişiye bunu yaptığımızda bizi kendi isteği ile sevmeyecek ve iradesi ile oynamış olacağız öyle değil mi? Bu tarz büyüleri yapmak yanlış olmaz mı?

Sonne Bey'in de dediği gibi her büyü manipülasyon amacı taşımaz. Büyü yapılacak kişi, örneğin, sizinle ilişki kurmaya tamamen karşı, evli veya başka bir cinsel yönelimde olan biri ise bu büyünün manipüle edici olduğunu düşünüyorum ve çok yanlış buluyorum.

Sonne Bey'in de dediği gibi her büyü manipülasyon amacı taşımaz. Büyü yapılacak kişi, örneğin, sizinle ilişki kurmaya tamamen karşı, evli veya başka bir cinsel yönelimde olan biri ise bu büyünün manipüle edici olduğunu düşünüyorum ve çok yanlış buluyorum.
Niyet çok önemli bir şey. Ve dediklerinize harfiyen katılıyorum. Büyünün manipüle etmemesi çok önemli.

Ben yıllardır bunun etik olmadığını düşünüyordum ama şu an bu büyünün genel olarak nasıl işlediğini çözdüğümü ve büyünün etikitesinin, yapana göre değiştiğini düşünüyorum.

Öncelikle bu büyüyü tamamen saf enerjilerinizle yapıyorsunuz ve yaptığınız şey bu enerjileri kafanızdaki kişiye yönlendirip onu kendinize çekmek oluyor.
Buradan sonra iş size kalıyor çünkü bir ilişkiyi sadece yaptığınız büyüler ile yönetemezsiniz, bir kişiyle yaşadığınız romantik ilişki çok daha karmaşık bir şeydir.

Bu büyüyü yaparken yaptığınız kişiye dikkat etmelisiniz. Sizden nefret eden veya zaten bir ilişki içerisinde olan birine bu büyüyü yapmanızın etik olacağını düşünmüyorum. Bu kısıma daha çok şey ekleyebiliriz tabii ki.

Ben, aşk büyüsünün en etkili kullanımının kendinize "en uygun partneri çekmek" amacıyla yapılan olduğunu düşünüyorum. Aklınızdaki kişi sizin için en uygunuysa günün sonunda kendinize çektiğiniz kişi o olacaktır.

Son olarak söylemek istediğim çoğu zaman sizin için en uygun partner, size en çok benzeyen olmayabilir. Bence ilişki yaşadığınız kişiyle birbirinizi anlayacak kadar "aynısınızdır" fakat belli bir noktadan sonra bu benzerliğinizi "ayırmanız" ve farklı insanlar olmanız gerekir. Bunlarıda aklınızda tutarak bu büyüyü yapmanız sizin için çok daha iyi olacaktır, en azından ben böyle düşünüyorum.

Kara büyü de sorumluluk direkt ön plana çıkıyor. Bir kişiye veya kişilere kara büyü yaptığınızda bunun sorumluluğunu taşıyabilecek misiniz? Onların hayatlarını kontrol etmeyi ve onların hayatlarındaki “Tanrı”yı oynamanın sorumluluğunu yerine getirebilecek misiniz?

Kara büyü de sorumluluk direkt ön plana çıkıyor. Bir kişiye veya kişilere kara büyü yaptığınızda bunun sorumluluğunu taşıyabilecek misiniz? Onların hayatlarını kontrol etmeyi ve onların hayatlarındaki “Tanrı”yı oynamanın sorumluluğunu yerine getirebilecek misiniz?

Elite bey, şuan yorumu bulamasam da zamanında "Astrolojik anlamda gezegenler zaten o kişinin enerjilerini manipüle ediyor. Yani kişi zaten gezegenlerin insafına kalmış. Deterministik bir yaklaşım olsa da, o kişinin kimlerden hoşlanacağı zaten belli. Sen gezegene 'Hop, bundan sonra bu kişinin enerjilerini ben ele alıyorum' dediğinde; onun sorumluluğunu almış alıyorsun." Tarzı bir yorumda bulunmuş.

Tipik olarak ben bunu bir silahı bulundurmak olarak yorumluyorum. Sonuç olarak bir silahı çekip, bir insana doğrultmak bir sorumluluktur. Niyet iyi-kötü olsa bile, o kişinin hayatını kökünden değiştirmiş oluyorsun. Raidanna'nın dediği gibi, "size uyumlu olan kişiye daha çekici olmaya çalışmak" iki kişi açısından daha sağlıklı olan olacaktır. Yolda olmasaydım, şahsen biri tarafından zorla çekilmek yerine, uyumlu olduğum kişiye çekilmeyi daha mâkul görürdüm.

Henüz büyüler ile ilgilenecek seviyede değilim ama merak ettiğim konu şu; adaletli olduğumuz sürece büyüyü kullanmak sorun olmayacaktır. Fakat ya aşk büyüler? o kişiye bunu yaptığımızda bizi kendi isteği ile sevmeyecek ve iradesi ile oynamış olacağız öyle değil mi? Bu tarz büyüleri yapmak yanlış olmaz mı?
cok onceden bilincsizce voodoo bebegi kullanarak ask buyusu yapmistim, sonrasinda deliler gibi pişman oldum. asla dogru olmasa da çocuğu romantik olur diye kandirip aldigim kaniyla yaptim. karşındaki kisi sana asik gibi evet, hep asik gibi davraniyor hep seninle ilgileniyor falan. ama zaman gectikce takintiya donusuyor bu olay. acikcasi ben buyunun tuttuguna bile cok sasiriyorum su an gecmise bakinca. en sonunda fellik fellik buyuyu bozmustum. ask buyuleri olum buyulerinden bile korkunc bence. buyuyu yaptigim cocukta ilk basta bana karsi bir takinti basladi, benimle evlenmek icin yalvarip kavgalar cikarmaya basladi. herkese evlenecegimizi soyluyordu, ailesini de ikna etmisti insanlar istemeye geleceklerdi beni. ikimiz icin de korkunc bir deneyimdi. buyuyu bozmadan onceki son zamanlarda aglama krizlerine giriyordu. bozduktan sonra hemen ondan ayrildim, hala vicdan azabini cekiyorum. karmasini da asla kirmak icin ugrasmayacagim, sonuna kadar hak ediyorum. yapmayin, yaptirmayin.

Bir büyünün Zevizm'deki etiklere uygun olup olmadığı esastır. Yani önce durursunuz ve büyü ile ulaşmaya çalıştığınız şeyin, Zevizm'deki etikleri ihlal edip etmediğine bakarsınız. Eğer böyle bir ihlal durumu yoksa ve büyü, Zevizm açısından uygunsa; o hâlde bu noktadan itibaren sizin kendi kişisel etik anlayışınız devreye girer. Aşk büyüsü yapabilirsiniz ve bu büyü zaten yapılması için vardır. Bu büyü spesifik bir kişiyle aranızda aşk kıvılcımlamak için de olabilir, partner çekmek amacıyla yapılan genel bir çalışma da olabilir.

Aşk büyüsü yapıyorsanız, aşka ihtiyacınız vardır demektir. İhtiyacınız olan bir şeye ulaşabilecekseniz de, burada tereddüt etmek için herhangi bir sebep yoktur. Burada düşünmeniz gereken şey, büyü yoluyla doğan aşkın şeklidir. Yani siz pekâlâ bir aşk büyüsü yapacaksınız, peki bu büyüden gelen aşkın nasıl olması lazım ki, siz bu aşktan tatmin olabilesiniz, asıl nokta buradadır.

Eğer daha doğal yollarla doğan aşkları seviyorsanız, spesifik bir kişiyle aşk yaratmak için yapılan büyüler hoşunuza gitmeyebilir. Siz partner çekmeyi tercih edebilirsiniz ve birisiyle tanışmanız için büyünün size hazırladığı uygun koşullar nihayetinde sizi potansiyel bir partnere götüreceği için, bu daha doğal olacaktır ve sizi de tatmin edecektir. Bir başkası da spesifik olarak birinden hoşlanıyor olabilir, bu kişi de hoşlandığı kişiyle aşk yaratmak için aşk büyüsü yapabilir, bu da gayet olağandır.

Sanki aşk büyüsü yapmasaydı, hoşlandığı kişiye hoşlantı duymayı bırakacak mıydı? Onunla vakit geçirmeyi hayal etmeyecek miydi? Onunla konuşmaya çalışmayacak mıydı? Bir şekilde karşısındaki kişinin de ondan hoşlanmasını istemeyecek, bunun için uğraşmayacak mıydı? Bunlar olacaktı. Bunları yapmak normalken, aşk büyüsü neden etik dışı olsun? Sonuçta o kişiden hoşlanıyorsunuz ve bir aşk yaratmaya çalışıyorsunuz, aşk güzel bir şeydir ve dolayısıyla yaratılmalıdır, insanlığın ilerlemesinde aşk duygusunun büyük önemi vardır.

Sözün özü, aşk büyüsünü ve genel olarak diğer büyüleri, "iyi bir Zevist olmak" fikrine zıt olmayacağı sınıra kadar gerçekleştirebilirsiniz. Hoşlandığınız bir kızla aşk yaratmayı arzulamakta problem yoktur. Yalnızlıktan acı çektiğiniz için genel bir partner çekme büyüsü yapmakta da problem yoktur. Sizinle aynı cinsel yönelimde olmayan birine büyü yapmaya çalışmakta problem vardır. Zaten sevgilisi olan birini ayırmaya çalışmak için büyü yapmakta problem vardır. Buradaki olasılıkları ve iyilik-kötülük ilişkisini anlıyor musunuz?

Hayatın güzel olgularına çiçek açtırmak isteyen birisi, iyi bir Zevist'tir. Elindeki gücü düşük seviyeli emeller için kullanmak isteyen birisi, iyi bir Zevist değildir. Dolayısıyla eğer ihtiyacınız varsa, iyi bir Zevist olarak bunları yapmalısınız ve ihtiyaçlarını gidermelisiniz. Güce sahibiz ve aptal değiliz, dolayısıyla acı çekmeye değil, hayatı yeşertmeye yürümeliyiz.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back