Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

2023 Yılınız Kutlu Olsun: Ekibimizden Bir Not

Panta Rhei

Active member
Sevgili, güzel ve özel Satanik ailemize esenlikler,

Şahane ve zaferle geçen dolu dolu bir yılın sonunda, 2022'yi uğurlama vakti geldi. Ayların ardından yine burada, siz sevgili kardeşlerimizle beraberiz. Bir yıla veda ederken, pek çok güzel fikir ve planla birlikte, yeni yıla umutla bakıyoruz.

Ekip olarak, 2023 yılında da yine burada olacak, sizleri ruhani yolculuğunuzda her şekilde desteklerken, Şeytan'ın iradesini gerçekleştirmeye ve sevincini yaşatmaya devam edeceğiz. Tutkuluyuz, işimize aşığız ve sizlerle birlikte, Babamızın ışıklarıyla beraber geleceği yaratacağız. Bu yüce ve kutlu yolda birlikte ve beraberiz.

Hepinizin yeni yılını kutluyor, sizlere yeni yılda şan, şeref ve zafer diliyoruz.

Şeref ve güç ebediyen Şeytan'a ve Tanrılarımıza atfolsun!

Önümüzde uzun bir yaşam ve yapılması gereken çok şey var. Umuyorum ki her bir yıl sizin ömrünüzde en güzel şeylere vesile olur. Yıllar geçtikçe yalnızlaşmak yerine ailenize daha çok yakın olmanızın şerefini duymanızı diliyorum. Şeytan her zaman biz evlatlarıyla kalmaya devam edecek ve asla yitip gitmeyeceğiz. Umarım 2023 yılı bolca huzur, mutluluk ve beraberlik getirir. Birbirimiz için yardımlaşmaya açık olmalıyız ve gelişimlerimize katkıda bulunmalıyız. Ben ve ekibim tüm gayretimizle çalışıp sizlere daha çok bilgiyi ulaştırmak adına görevimizin başında olacağız.. Yeni yılınız kutlu olsun! :lol:

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back