Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

10 χρόνια Πίστη

Shaman13

New member
Καθώς η απόμωνοση της θρησκείας μας είναι γεγονός και δεν μπόρουμε να εκφαστούμε στην προσωπική μας ζωή ένιωσα την ανάγκη να εκφραστώ μέσω αυτού του post.
10 χρόνια λοιπόν έκλεισα φέτος στο μονοπάτι των Αληθινών Θεών απο την άνοιξη του 2015 μέχρι σήμερα.
Ποτέ δεν την αποκάλυψα σε φίλους και γνωστούς ούτε σε διαδικτιακά φόρουμ καθως το θεωρούσα επικίνδυνο.
Δεν σε παίρνουν στα σοβαρά και υπαρχει ο κίνδυνος στοχοποίησης.
Η γνώση που έχω λάβει μεγάλη, για τον εαυτό μου και για το πως λειτουργεί ο κόσμος.
Στα προσωπικά μου θέματα με τη καθοδήγη των Θεών έλυσα πολύ δύσκολα προβλήματα υγείας που σύγχρονη ιατρική δεν έβρισκε λύση. Σε πολλούς θα έμοιαζε με θαύμα. Η μαγεία των Θεών σας βεβαιώνω πως υπάρχει. Έτσι η Πίστη μου στους Θεούς στηρίχθηκε σε χειροπιαστά αποτελέσματα και όχι σε ανούσιες προχευχές όπως των χριστιανών.
Πάντα απευθυνόμουν στους Θεούς με ονόματα των Σουμέριων . Ένκι, Γκούλα, Ιννάνα με τους οποίους έχω χτίσει στενή σχέση.
Παρά τις απίστευτες δυσκολίες που βίωσα πήρα μαθήματα που έπρεπε να λάβω για την πνευματική μου εξέλιξη και ποτέ δεν μετάνιωσα που διάλεξα το μονοπάτι της πνευματικότητας.
Οι Θεοί μου χάρισαν απίστευτες νίκες και χαρές και το ταξίδι συνεχίζεται καθώς παντα έχουμε παντα γνώση να λάβουμε.
Ακόμα προσπαθώ να γίνω καλύτερος παρότι η καθημερινή ζωή σε αυτή την κοινωνία σε φθείρει σωματικά και πνευματικά αλλά με την Πίστη στους Θεούς και την καθοδήγηση τους μετατρέπεται σε πιο γλυκιά και όμορφη. Ακομα νιώθω το αίσθημα της ευφορίας οταν νιώθω την παρουσία τους ακόμα και σε δύσκολες καταστάσεις.
Εύχομαι σε όλους να έχετε πάντα την εύνοια των Θέων και να καταφέρετε ότι επιθυμείτε.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back