asen New member Joined Aug 9, 2024 Messages 57 Feb 1, 2025 #1 selamlar! insanları şeytan baba mı yarattı? yaratmaktan kasıt cidden yaratmak mı yoksa eğitim ve var etme çabası mı?
selamlar! insanları şeytan baba mı yarattı? yaratmaktan kasıt cidden yaratmak mı yoksa eğitim ve var etme çabası mı?
Therstharu Active member Joined Dec 3, 2023 Messages 523 Feb 1, 2025 #2 asen said: selamlar! insanları şeytan baba mı yarattı? yaratmaktan kasıt cidden yaratmak mı yoksa eğitim ve var etme çabası mı? Click to expand... Şeytan baba İnsanlığı genetik mühendisliği ile yaratmıştır. Kendisi İnsanlığın gerçek yaratıcısıdır ve bu bir söylem veya metafor değildir. Click to expand...
asen said: selamlar! insanları şeytan baba mı yarattı? yaratmaktan kasıt cidden yaratmak mı yoksa eğitim ve var etme çabası mı? Click to expand... Şeytan baba İnsanlığı genetik mühendisliği ile yaratmıştır. Kendisi İnsanlığın gerçek yaratıcısıdır ve bu bir söylem veya metafor değildir.
asen New member Joined Aug 9, 2024 Messages 57 Feb 4, 2025 #3 Thersthara said: Şeytan baba İnsanlığı genetik mühendisliği ile yaratmıştır. Kendisi İnsanlığın gerçek yaratıcısıdır ve bu bir söylem veya metafor değildir. Click to expand... teşekkürler
Thersthara said: Şeytan baba İnsanlığı genetik mühendisliği ile yaratmıştır. Kendisi İnsanlığın gerçek yaratıcısıdır ve bu bir söylem veya metafor değildir. Click to expand... teşekkürler