Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Şeytanla ilgili Yapılan kötü gösterimler.

anonymous042

Member
Öncelikle inancımızla alakası yok bu konunun. Hepimizin bildiği üzere ortalıkta bir sürü laf ve gösteri var. Örneğin filmlerde gördüğümüz, insanlardan duyduğumuz ve bunu yapanlar var ama asıl konu ne ?
Şeytan için kurban vermek vahşet içeren şeyler yapmak vs. bu insanlar kötülüğe taptığını anlayabiliyoruz ama bunun sebebi nedir ve hatta ben bunun farklı kötü varlıklar tarafından istenildiğini biliyorum Babamıza atılan iftirayla alakasız. Ama bu ne amaçla yapılabilir gerçekten böyle bir Satanizm uydurup kötülüğe tapan insanlar var. bundan ne kazanıcaklarını sanıyorlar yada bunun bir kaynağı mı var ?

Yolsuzluk, insanları hakikatten saptırmak için kullanılan bir düşman sistemidir. İnsanlığı alt oktavlarda tutmak, onun üzerindeki kontrolü sürdürmek için uygulanır.

Bazı insanlar sadece aktördür, diğerleri ise bu manipülasyon systemnin kurbanlarıdır.

Yolsuzluk, insanları hakikatten saptırmak için kullanılan bir düşman sistemidir. İnsanlığı alt oktavlarda tutmak, onun üzerindeki kontrolü sürdürmek için uygulanır.

Bazı insanlar sadece aktördür, diğerleri ise bu manipülasyon systemnin kurbanlarıdır.
Dediğim şeyi anlamadınız sanırım. bu insanlar neye inanarak neye göre böyle şeyler yapıyor ? ve bunun altında yatan şey nedir ?

Dediğim şeyi anlamadınız sanırım. bu insanlar neye inanarak neye göre böyle şeyler yapıyor ? ve bunun altında yatan şey nedir ?
Bu insanlar manipülatif bir etki altındadır ve sanrıların ve deliliğin pençesindedir. Zihinleri tamamen boyunduruk altındadır. Bu insanlarla konuşmaya çalıştığınızda, inançları hakkındaki gerekçeleri saçma sapan sapmalardır.

Birçoğu, ağır hasar görmüş ve musallat olmuş olanlar, neden bu 'yolu' izlediklerini bile bilmediklerini söyleyeceklerdir, NPC tarzı.

Öncelikle inancımızla alakası yok bu konunun. Hepimizin bildiği üzere ortalıkta bir sürü laf ve gösteri var. Örneğin filmlerde gördüğümüz, insanlardan duyduğumuz ve bunu yapanlar var ama asıl konu ne ?
Şeytan için kurban vermek vahşet içeren şeyler yapmak vs. bu insanlar kötülüğe taptığını anlayabiliyoruz ama bunun sebebi nedir ve hatta ben bunun farklı kötü varlıklar tarafından istenildiğini biliyorum Babamıza atılan iftirayla alakasız. Ama bu ne amaçla yapılabilir gerçekten böyle bir Satanizm uydurup kötülüğe tapan insanlar var. bundan ne kazanıcaklarını sanıyorlar yada bunun bir kaynağı mı var ?
Bu tür insanlar aşağı parazit varlıkların kontrolu altında ve ne yaptıklarını bilmeden sırf özentilik olsun diye bazılarıda "Cool" gözükmek için, okumadan araştırmadan kulaktan dolma bilgilerle haraket eden cahil tipler.
Böyle insanlar ne yaptıklarını sorgulamıyor mutlak doğru yaptıkları şeymiş gibi geliyor onlara.

ne yaptıklarını sorgulamadan etrafta dolanan gerçekliği olmayan şeylere sorgusuz sualsiz inanıp kendi içinde yatan psikopatlıklarını açığa çıkartan tipler oluyor genelde

bu olay kotuluk yapmak icin bir sebep bulmak sadece. igrenc bir insansin atiyorum ve buna bir bahane bulman lazim. tak satanizm geliyor aklina. seytanlar demonlar falan, seytan kotulugun krali. zaten herkese de gunahi o isletmiyor mu? sen de onun sadik hizmetkari oluyorsun, insan hayvan dogramak icin bir kilif uyduruyorsun. olay bundan ibaret. igrenc bi insan olduklarini satanizm ile ortuyorlar. neymis seytan kurban istiyormus. sacmalik sacmalik sacmalik! cidden daral geldi bunlardan. yahudi boku da var isin icinde, sagolsunlar herkesi bir guzel zehirliyorlar.

Bu pis sıçanların amacı belli, uydurdukları "kötü" Satanizmi insanlara gerçekmiş gibi gösterip bir güzel inandırmak. İnansınlar ki uzak dursunlar, İbrahimi dinlere yakınlıkları artsın, gerçek Tanrı/çalardan ve öğretilerinden haberleri olmasın. Bu uydurdukları saçmalıkları ise vahşet gibi unsurlar katarak yapıyorlar ki insanların gözü korksun, Şeytanın kötü şöhreti artsın. Eğer insanlar Şeytanın gerçekten iyi olduğunu öğrenirlerse boktan farksız Yahudilerin sıçtığı yalanlar ortaya çıkacak, tamamiyle çökecekler. Çökmelerine de az kaldı. Umarım gelecekte o pis iğrenç Yahudileri ve Yahudi hahamlarını ele geçirip stres ata ata işkence ede ede canlarını çıkarıp öldürüp yok edebiliriz. En büyük dileklerimden birisi bu.

Bu sene doğum günümde mumu üflerken dilediğim tek dilek insanlığın kurtulması oldu. Umarım kabul olur. Tanrı/çalara dua ederken vs. açıkçası çok nadir kendim için dua ederim, dualarımı genellikle hep insanlık için ediyorum.

Bu tür insanlar aşağı parazit varlıkların kontrolu altında ve ne yaptıklarını bilmeden sırf özentilik olsun diye bazılarıda "Cool" gözükmek için, okumadan araştırmadan kulaktan dolma bilgilerle haraket eden cahil tipler.
Böyle insanlar ne yaptıklarını sorgulamıyor mutlak doğru yaptıkları şeymiş gibi geliyor onlara.
Yaptığım yorumla bağlı ilgili bir şey söylemek isterim. Okuyan tarafından belki yargılayıcı dille yazı yazdığım düşünülebilir, ama birilerini yargılamak gibi bir niyetle yazmadığımı belirtmek isterim. Bazılarımız zamanında zaten o kişiler gibiydik ve değişmeyi seçtik, umarım öyle kişilerde doğruyu görme fırsatı bulur.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back