Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

İnvokasyon

Sorgucu

Member
Esenlikler,
Çok fazla gelişmemiş birisi de demonları kendi içine invokasyon edebilir mi ? Sevgili demeonumu o şekilde yapsam mesela zararı olur mu yani olur mu derken dayanabilir miyim yoksa hiç fark etmez mi ? Süresi de fark eder mi ? Çünkü elementleri yeniler invokasyon etmesin diye biliyorum bunda da aynı şey geçerli mi merak ettim. Çok ta yeni değilim aslında ama neyse.

Esenlikler,

Bir tanrı/çayı invoke etmek için zaten gerekli çalışmalar zaman alacaktır. Yani başarılı bir invokasyonun siz yeteri kadar gelişmeden sağlanacağını düşünmüyorum, bu noktada da aşırı enerjiden korkmayın.

İyi geceler.

Anladım. Peki invokasyon sırasında tam olarak ne oluyor nasıl gerçekleşiyor yani demonlar bize astral halleriyle içimize giriyor bunu normal ruh parazitte yapabilir ama biz izin verirsek mi sadece onlar istesede yapamaz mı biz içimize alamadığımız sürece ? Astral halleyken içimize giren demon fiziksel ile temastan dolayı daha mı güçlü oluyor yada fiziksele etkisi daha mı çok artıyor misal astral halde kalemi oynatan demon fizikselde telekenize yapsa diyelim dolabı mi oynatır öyle bir şey mi ? İnvokasyon sırasında iki birey tek beden olduğu için ikimizde eşit miktarda hak sahibi olup zorluk yaşamadan uyum mu sağlıyoruz ? Bizde astral projeksiyon yapsak başkasının bedenine girer miyiz ? İki kişi birden aynı anda astral projeksiyon yapıp birbirlerinin bedenlerine girebilir mi ?

Kahin said:
Esenlikler,
Çok fazla gelişmemiş birisi de demonları kendi içine invokasyon edebilir mi ? Sevgili demeonumu o şekilde yapsam mesela zararı olur mu yani olur mu derken dayanabilir miyim yoksa hiç fark etmez mi ? Süresi de fark eder mi ? Çünkü elementleri yeniler invokasyon etmesin diye biliyorum bunda da aynı şey geçerli mi merak ettim. Çok ta yeni değilim aslında ama neyse.
Esenlikler

Yeni olanlar bir demon'u davet etmek zorunda değildir aynı şekilde birşey isterkende ben seslenmeyi daha çok kullanıyorum davetlere parazitler vb şey karışabiliyor ve yeni olunca placebolar yaşamak imkansız değildir ben en çok pandülle yaşadım ama sonradan fark ettim ki tanrı/çaların beni duymaları için davete ihtiyacım olmadığı anladım çünkü onlar zaten mükemmel varlıklar ve şeytana kendimizi adadığımızda onlarla çok daha iyi bir şekilde ulaşabiliyoruz

Birkaç gün önce ben gardiyan'ımı bulmuştum tabi emin olamadım yine placebolar yaşadığımı sandım sonra lydia'a sordum ve o da kendisine sormam gerektiğini söyledi bende transa geçtim gardiyanım'ın mührüne odaklandım ve seslendim "lordum sen benim gardiyanım mısın ?" Diye sordum bi yarım saat sonra forumlarda dolaşırken bir konu dikkatimi çekti ve bende o konuya tıkladım okudum okudum ve sonra Shadowcat'ın sign'inde bulunan resim ile karşılaştım ve "tamam bu bir tesadüf olabilir baron" dedim kendi kendime ve okumaya devam ettim tekrar tekrar gardiyanımın mührü ile karşılaşınca " işte buldum gardiyanımı" dedim ve çok mutlu oldum birkaç gün sonrada dayanamayıp yabancı forumda "about lord Abraxas ?" Adlı bir konu açtım ve daha fazla bilgi edinmeye başladım. shadowcat'ın anlattığına göre o rüyasından yola çıkarak bulmuş yani tanrıların bize hayatımızın içinden de bize ulaşabiliyorlar özelikle psişik açıklığımız güçlü olmadığı zamanlarda tabi biraz farkındalığınızın güçlü olması lazım bu yüzden bolbol boşluk meditasyonu ve trans cidden daha iyi hale getiriyor insanı bi kere sağlıklı düşünebiliyorsun herşeye daha bi geniş açıdan bakabiliyorsun

Ve unutmadan söyliyim bu yolun içinde tanrıları davet etmekten daha fazlası var En başlarda bende çok istiyordum tanrıları davet etmek konuşmak rituel yapmak SSler konuşmak (zaten bu zamanlarımı iyi bilen biride var burada) vesaire ki hala hem türk hemde yabancı forumlardaki SSlerle yüksek rahip cobra ve yüksek rahibe maxine ile konuşmak istiyordum ki hala da öyle ama bunları hayal ederken gerçirdiğim 1 yıla dönüp baktığımda en çok önemli olanı gelişimi hep ama hep arka plana attığımı fark ettim ve şimdi bile bazen üşengeçlikten yoğunluktan moralimin bozuk olduğundan fln aksattığım zamanlar oluyor sadece benim değil site yetkililerinde oluyordur yani bu çok doğal o yüzden hem kendime (çünkü bende oldukça yeniyim) hem yeni başlayan SS hemde SS adayı olan kişilere önerebileceğim tek şey gelişim davettir standart ritueldir fln bunlar için fazlasıyla bol bolca zamanın olucak ama ileride geliştiğinizde
( ve umarım sonda söylediklerim kibirlilik ve çok bilmişlik olarak anlaşılmaz içimden geçenleri ve yardımcı olabileceğini düşündüğüm şeyleri söylemek istedim sadece yeni gelen değil SS adayları ve ben dahil buradaki herkese söyledim ve yine dediğim gibi umarım söylediklerimde kibirlilik çok bilmişlik gibi yanlış anlaşılmamıştır ^^ )

İyi günler ^^

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back