Welcome to the Temple of Zeus's Official Forums!

Welcome to the official forums for the Temple of Zeus. Please consider registering an account to join our community.

İletişim Sağlamak

HarrısRuss

New member
Öncesinde birlikte olduğumuz duygusal ve fiziksel yakınlığımızın bulunduğu birisiyle tekrar iletişime geçebilmek için ne yapılabilir ? Bu durumlarda aşk büyüsü çalışmaları uygun mudur ? Forumla yeni tanıştım çoğu konuya hakim değilim ne yapılabilir, pratik olarak fayda sağlayabildiğiniz çalışmalar var mı bu konuda ve varsa nedir ?

Post in thread 'How to get new friends and girlfriends by magic?' https://ancient-forums.com/threads/...-and-girlfriends-by-magic.300782/post-1143238
Yapmak isteyebileceğiniz bir çalışma olabilir, büyülerin etkili olduğuna dair bir çok olumlu yanıt görebilirsiniz eğer incelerseniz.
Eğer büyü yapacak kadar enerjiniz yoksa büyüler sönük kalabilir, şevkimizi kırmak istemesem de galiba söylemeliyim.Tanrı ve Tanrıçalardan yardım isteyebilir,ritüel ve dua edebilirsiniz. Kendinizi çekici kılmak için büyü yapmak size uyarsa bunu da rica ediyorum düşünün.

Öncesinde birlikte olduğumuz duygusal ve fiziksel yakınlığımızın bulunduğu birisiyle tekrar iletişime geçebilmek için ne yapılabilir ? Bu durumlarda aşk büyüsü çalışmaları uygun mudur ? Forumla yeni tanıştım çoğu konuya hakim değilim ne yapılabilir, pratik olarak fayda sağlayabildiğiniz çalışmalar var mı bu konuda ve varsa nedir ?
Bu sıkıntıyı yaşayan yabancı forumda başka bir Zevist arkadaş vardı. Kendisi Lord Raum'a danışıp ondan yardım almıştı ve kısa bir sürede ilişkisi normale döndü. Yazıyı nasıl sabitlicem bilmiyorum o yüzden okumak isterseniz diye size başlığı atıyım. Honour to the Gods

Her ikinize de teşekkür ederim. Yeni başladığım için foruma göz atıp anlamaya çalışsam da bazı kavramları oturtamıyorum. Mesela Tanrı ve Tanrıçalardan nasıl yardım isteyebilirim? Hangi ritüeli nasıl yapmalıyım ne zaman yapmalıyım ? Örneğin Lord Raum'a nasıl danışabilirim ? Hangi Tanrı ve Tanrıçalara danışmalıyım ? Sıfırdan birisini etkilemek gibi bir sorun değil yaşadığım halihazırda birlikteliğim olan sonrasında saçma birkaç nedenle araya soğuma giren birisi, somut olarak itici durmamak adına adım atmıyorum ancak ruhani bir yönlendirmeye ve eyleme ihtiyacım var. Eğer bildiğiniz uygulayabileceğim bir şeyler varsa bana anlatabilir misiniz ?

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back