Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

İkili opsiyon

Xerxes547

Member
Ben yıllardır ikili opsiyon yapıyorum ama bu işin dinamini hala çözemedim. Kasamı, psikolojimi yoksa teknik anlaizmi? Napıcamı bilmiyor. Bu işleri internete öğretende (Parayla) yok. Genel olarak duygularını irade edemeyen biriyim napmam gerekiyor? Bu iş için önemli olan psikoloji ama bilen birisi olmayınca öğrenmesi zor. Bu konu hakkında hangi tanrıdan fikir alabilirim?
Esenliklerle

Ben yıllardır ikili opsiyon yapıyorum ama bu işin dinamini hala çözemedim. Kasamı, psikolojimi yoksa teknik anlaizmi? Napıcamı bilmiyor. Bu işleri internete öğretende (Parayla) yok. Genel olarak duygularını irade edemeyen biriyim napmam gerekiyor? Bu iş için önemli olan psikoloji ama bilen birisi olmayınca öğrenmesi zor. Bu konu hakkında hangi tanrıdan fikir alabilirim?
Esenliklerle
oda yenimi çıktı, ne günlere kaldık bul kendine bir manita neşen gelsin, öyle şeylerle zaman kaybetme esenlikler

Bu tarz finansal konularda yardımcı olamayız zira yatırım tavsiyesine girer.

Hangi Tanrıdan yardım alabileceğiniz konusuna gelirsek, Zeus'a veya Focalor'a dua edebilirsiniz.

Adandıysanız koruyucunuza da dua edebilirsiniz. Eğer adanmadıysanız, neredeyse 3 yıldır burada olmanıza rağmen adanmamış olmanız gerçeğiyle birlikte, bu tarz ileri seviye bir konuda Tanrıların ne kadar yardımcı olacağından emin değilim. Yolun size sundukları vardır ama yolu yürümek gerekir, iş sadece burada "takılmakla" ve arada dua etmekle yürümez.

Bu tarz finansal konularda yardımcı olamayız zira yatırım tavsiyesine girer.

Hangi Tanrıdan yardım alabileceğiniz konusuna gelirsek, Zeus'a veya Focalor'a dua edebilirsiniz.

Adandıysanız koruyucunuza da dua edebilirsiniz. Eğer adanmadıysanız, neredeyse 3 yıldır burada olmanıza rağmen adanmamış olmanız gerçeğiyle birlikte, bu tarz ileri seviye bir konuda Tanrıların ne kadar yardımcı olacağından emin değilim. Yolun size sundukları vardır ama yolu yürümek gerekir, iş sadece burada "takılmakla" ve arada dua etmekle yürümez.
Yolu yürümenin adımlarını doğru mu biliyorum kontrol ederseniz çok sevinirim, böyle şeyler aklıma çok takılır "Acaba doğru mu biliyorum?" diye. Bilgili olduğunuz için size sormayı düşündüm.

İşte bildiklerim:

- Adanmak.

- Meditasyonları Yüksek Rahip'in sunduğu listeye göre sürdürmek.

- Güç Ritüelleri gerçekleştirmek.

- Dua etmek.

- Eğer mümkünse ToZ'a bağış yapmak.

- Kendini her alanda geliştirmek. (Bence bu vardır çünkü her Tanrı/çanın kendi alanı oluyor sağlık, adalet gibi. Bu da bilgi birikiminden geliyor fikrimce)

- HPS Lydia bir metninde ToZ'daki diğer üyelere yardım etmenin de en az bağış yapmak kadar karmayı iyileştirdiğini söylemişti hatırladığım kadarıyla, bence insanlara yardımcı olmayı da ekleyebiliriz karmaya olan faydasından dolayı.

- Tanrı/çalarla iletişim kurabilecek kadar gelişmek ve onlarla iletişimde kalıp doğrudan rehberliklerinle ilerlemek.

Umarım doğru biliyorumdur :)

Yolda yürüdüğünüzde, yolu yürüdüğünüzü bilirsiniz. Tüm bunları "yapabilir" ve hâlen yolu dosdoğru bir şekilde yürümüyor olabilirsiniz.

Yolu yürüdüğünüzde bunu hissedersiniz. Bu yol, Tanrıların ellerini açar, onların dokunuşunu hayatınıza getirir, "görünmez" yöntemlerle size rehberlik ederler. Aynı zamanda bu, sadece Tanrıları değil, sizi de kapsar. Yolu yürüyen siz olduğunuz için, yolu yürümenin getirdiklerini bizzat deneyimlersiniz. Zira bu yol, insanlığın nihai yükseliş yoludur.

Yolu yürümek, yolu yürümektir. Yolu yürümek de, bu yolun gerektirdiklerini yapmaktadır. Yolun neler gerektirdiğini de onlarla yüzleşip, görmelisiniz.

Yolda yürüdüğünüzde, yolu yürüdüğünüzü bilirsiniz. Tüm bunları "yapabilir" ve hâlen yolu dosdoğru bir şekilde yürümüyor olabilirsiniz.

Yolu yürüdüğünüzde bunu hissedersiniz. Bu yol, Tanrıların ellerini açar, onların dokunuşunu hayatınıza getirir, "görünmez" yöntemlerle size rehberlik ederler. Aynı zamanda bu, sadece Tanrıları değil, sizi de kapsar. Yolu yürüyen siz olduğunuz için, yolu yürümenin getirdiklerini bizzat deneyimlersiniz. Zira bu yol, insanlığın nihai yükseliş yoludur.

Yolu yürümek, yolu yürümektir. Yolu yürümek de, bu yolun gerektirdiklerini yapmaktadır. Yolun neler gerektirdiğini de onlarla yüzleşip, görmelisiniz.
Çok teşekkür ederim bu değerli bilgiler için. Haklısınız, yolu yürüyen yürüdüğü yolu da bilir, yürüdüğünü de. Dün Tanrıça Astarte'nin güç ritüelini yapmıştım, sadece birazını yapabilmiştim çünkü ailem saat geç olduğu için kızmıştı. Ritüeli yaparken Tanrıça Astarte'nin mührüne odaklandım, ritüeli yapmaya başladım ve aniden mutluluk içinde gülmeye başladım gerçekten de harikaydı. Ayrıca mühre odaklandıktan sonra gözümü kırptığımda parlayan bir güneş geldi gözümün önüne. Acaba bunun sebebi nedir diye de düşünüyorum dünden beri. Öylesine şu anda bu deneyimimi yazasım geldi.

Bu arada her şey için yeniden çok teşekkür etmek istiyorum, sağlıcakla kalın, iyi akşamlar dilerim 😊

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back