Въпроси и Отговори за Начинаещи

Добре дошли в българската секция на форума. Това е мястото, където можете да задавате въпроси, споделяте идеи и преживявания и водите дискусии, относно Духовния Сатанизъм.

За да посетите българския сайт, моля последвайте този линк:

https://www.satanizum.org1. Ние знаем, че Сатана и Неговите Демони са истински живи същества. Ако следвате идеите на Ла Вей, или вярванията ви се разминават с нашите, не се опитвайте да ги налагате тук.

2. Хората, които симпатизират с и/или подкрепят враговете на Сатана - [Евреите, Християните и Мюсюлманите] – ЩЕ БЪДАТ БАННАТИ!

3. Богохулство и клевети по адрес на Сатана и/или Неговите Демони няма да бъдат толерирани!

4. Ако вярвате, че Сатана и Неговите Демони са зли, тази група не е за вас; потърсете друга.

5. Не се опитвайте да налагате или промотирате Уика или други не-Сатанински вярвания тук.

6. Не се опитвайте да популяризирате индивиди, групи или организации, които говорят срещу Joy of Satan. Публикациите ви ще бъдат изтрити, а акаунтите – баннати.

7. Всеки, който насърчава нелегални дейности ще бъде баннат.

8. Моля, бъдете учтиви – грубото поведение няма да бъде толерирано.

9. Не използвайте лична информация в акаунта си [лично име, снимки и т.н.]. Вашата поверителност е важна за нас; добре е да подходите по същия начин.

10. Пълната отговорност за постовете носи потребителя, който ги е публикувал, а не форума, модераторите или който и да било друг.
Post Reply
Aesc666
Posts: 18
Joined: Mon Apr 10, 2023 1:12 pm
Contact:

Въпроси и Отговори за Начинаещи

Post by Aesc666 »

Тази тема има за цел да проправи пътя на начинаещите към духовното самоусъвършенстване, предоставяйки им лесен достъп до всичко необходимо на роден език.

Започнете с пълен и внимателен прочит на https://www.satanizum.org/. Отговорите на повечето въпроси обикновено могат да бъдат намерени в текстовете, поместени на уебсайта. Ако имате нужда от допълнителна информация или пояснения, можете да задавате въпросите си в тази тема. Ако нещо ви е неясно или не успеете да откриете материала, от който се нуждаете (сайта все още не разполага с вградена търсачка), не се колебайте да питате тук.

Имайте предвид, че някои от секциите все още са на английски език. Екипът ни продължава активно да работи по превода - както на уебсайта, така и на допълнителните материали и PDF-и, които ще бъдат публикувани в най-скоро време. Ако забележите грешки или счупени линкове, моля оставете коментар в темата за редакция.
Post Reply