Negatif Karma Temizleme Çalışması

Bu forum Şeytan'la ve Demon'larıyla bir ilişki kurmak ve ciddi bir şekilde Spiritüel Satanizm, Demon'lar, Satanik Cadılık, Maji ve daha fazlası hakkında konuşmak isteyen, Türkçe konuşan kişiler içindir. Şeytan'ı ve Onun Demon'larını gerçek varlıklar olarak tanıyoruz, ve Onlarla iletişim kurup gelişimimiz için çalışıyoruz. Şeytan, İnsanlığın Yaratıcısıdır. Felsefi bir Satanist'seniz veya inancınız başka şekildeyse, inançlarınızı burada empoze etmeye çalışmayın.

Şeytan'ın düşmanlarına (Yahudiler, Hristiyanlar, Müslümanlar, vesaire) sempatizanlıkta veya destekte bulunanlar yasaklanacaktır.

Şeytan'a ve/veya Onun Demon'larına karşı hakaret ve küfürlere tolerans gösterilmeyecektir.

Şeytan'ın ve Onun Demon'larının kötü olduğuna inanıyorsanız burası sizin için değil, başka bir yer bulun.

Satanizm'den uzak, Yeni Çağ inançlarını ve benzeri şeyleri burada empoze etmeye çalışmayın.

Joy of Satan'a saldıran kişileri, grupları veya organizasyonları tanıtıp desteklemeye çalışmayın. Mesajlarınız silinir ve yasaklanırsınız.

Burada bizim düşünce biçimimizle ALAKASI OLMAYAN kanlı kurbanlar verme ve yasadışı eylemler gibi şeylerle uğraşmıyoruz. Yasalara saygılıyız. Yasadışı herhangi bir şey destekleyen herhangi biri yasaklanacaktır.

Nazik olun. Her şeyden önce eğitim ve saygı.

http://www.joyofsatan.com
http://www.joyofsatan.org
https://spirituelsatanizm.org/
Forum rules
Bu forum Şeytan'la ve Demon'larıyla bir ilişki kurmak ve ciddi bir şekilde Spiritüel Satanizm, Demon'lar, Satanik Cadılık, Maji ve daha fazlası hakkında konuşmak isteyen, Türkçe konuşan kişiler içindir. Şeytan'ı ve Onun Demon'larını gerçek varlıklar olarak tanıyoruz, ve Onlarla iletişim kurup gelişimimiz için çalışıyoruz. Şeytan, İnsanlığın Yaratıcısıdır. Felsefi bir Satanist'seniz veya inancınız başka şekildeyse, inançlarınızı burada empoze etmeye çalışmayın.

https://spirituelsatanizm.org/
Post Reply
Baroness Blossom

Negatif Karma Temizleme Çalışması

Post by Baroness Blossom »

Esenlikler

Bu yazı daha önce paylaşmalıydım çünkü bugün yapılması gerekiyordu ama neyse artık umarım işinize yarar. ^^

İşte çalışma:

Akrep, Oğlak, Kova veya Balık'ta azalan ay başlayın. Güneş saatinde yapılması önerilir, ancak herhangi bir saat çalışır. Elbette ay boşluktayken bu çalışmaya asla başlamayın.

1. Enerjinizi yükseltin: 666 enerji yükseltme yapabilir veya Satanas titretebilirsiniz.

2. 7 ana çakranızın herbirine odaklanın ve beyaz-altın enerjiyle birlikte 9 kez munka titretin. (Taç'tan başlayıp kökünüze kadar titretin ama bu kısım biraz tercih meselesi bu yüzden karar sizin)

3. 9 kez onaylayın:
“Pozitif ve sağlıklı bir şekilde, yedi ana çakram ve bunların uzantıları, şimdi ve sonsuza dek her türlü negatif karmadan tamamen ve kalıcı olarak arındı .”

4. Satanas ve Aum'u titretin.

Bu çalışmayı 40 veya 80 gün boyunca yapabilirsiniz.

Bu çalışma tüm negatif karmanızı etkiliyor yani 40 veya 80 günlük çalışmadaysanız bu günler içerisinde size negatif karmalarınızın kökünü gösterebilir (veya daha sonraki günlerde)

Diğer üyelerin bu çalışmayı yaparkenki tecrübelerini buradan okuyabilirsiniz.

Çalışmanın orijinal hali buradan bulabilirsiniz (Ve ayrıca bu linkte daha fazla çalışmayı bulabilirsiniz).

İsterseniz yaptıktan sonra gün ve gün tecrübelerinizi burada bu başlığın altında paylaşabilirsiniz. Mesela ben bugün yaptım ve kendimi çok temiz ve ferah hissediyorum.

İyi Günler ^^
Bu hesap sadece bellirli durumlarda ve nadiren çevrimiçi olabilir. Uzunca bir süre bu hesap aktif olmayacaktır.
unforgiven

Re: Negatif Karma Temizleme Çalışması

Post by unforgiven »

Baroness Blossom wrote:
Sun Apr 17, 2022 10:15 am
Esenlikler

Bu yazı daha önce paylaşmalıydım çünkü bugün yapılması gerekiyordu ama neyse artık umarım işinize yarar. ^^

İşte çalışma:

Akrep, Oğlak, Kova veya Balık'ta azalan ay başlayın. Güneş saatinde yapılması önerilir, ancak herhangi bir saat çalışır. Elbette ay boşluktayken bu çalışmaya asla başlamayın.

1. Enerjinizi yükseltin: 666 enerji yükseltme yapabilir veya Satanas titretebilirsiniz.

2. 7 ana çakranızın herbirine odaklanın ve beyaz-altın enerjiyle birlikte 9 kez munka titretin. (Taç'tan başlayıp kökünüze kadar titretin ama bu kısım biraz tercih meselesi bu yüzden karar sizin)

3. 9 kez onaylayın:
“Pozitif ve sağlıklı bir şekilde, yedi ana çakram ve bunların uzantıları, şimdi ve sonsuza dek her türlü negatif karmadan tamamen ve kalıcı olarak arındı .”

Bu çalışma tüm negatif karmanızı etkiliyor yani 40 veya 80 günlük çalışmadaysanız bu günler içerisinde size negatif karmalarınızın kökünü gösterebilir (veya daha sonraki günlerde)

Çalışmanın orijinal hali buradan bulabilirsiniz (Ve ayrıca bu linkte daha fazla çalışmayı bulabilirsiniz).

İsterseniz yaptıktan sonra gün ve gün tecrübelerinizi burada bu başlığın altında paylaşabilirsiniz. Mesela ben bugün yaptım ve kendimi çok temiz ve ferah hissediyorum.

İyi Günler ^^
Esenlikler,

Emeğinize sağlık, teşekkür ederim.

İyi günler.
Baroness Blossom

Post by Baroness Blossom »

unforgiven wrote:
Sun Apr 17, 2022 2:35 pm
Baroness Blossom wrote:
Sun Apr 17, 2022 10:15 am
Esenlikler

İşte çalışma:

3. 9 kez onaylayın:

İyi Günler ^^
Esenlikler,

Emeğinize sağlık, teşekkür ederim.

İyi günler.
Rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.^^
Bu hesap sadece bellirli durumlarda ve nadiren çevrimiçi olabilir. Uzunca bir süre bu hesap aktif olmayacaktır.
Argus

Post by Argus »

Esenlikler,

Halihazırda bir büyü çalışması yaparken başlamamız bir sorun oluşturur mu?
Image 卐Semaların kapıları
Semaların parmaklıkları
Semaların bağları
Semaların çivileri
Sen açarsın
Sen çekip indirirsin
Sen çözersin
Sen sökersin

[email protected]
Bright Truth

Post by Bright Truth »

Argus wrote:
Tue Jul 19, 2022 10:55 pm
Esenlikler,

Halihazırda bir büyü çalışması yaparken başlamamız bir sorun oluşturur mu?
Esenlikler,

Hayır ancak her çalışmanızın arasına en az 1 saat kadar bir süre bırakın.

İyi geceler.
"We believe in a God Almighty who stands above us; he has created the earth, the Fatherland, and the Volk, and he has sent us the Führer. Any human being who does not believe in God should be considered arrogant, megalomaniacal, and stupid and thus not suited for the SS." -Reichsführer-SS Heinrich Himmler

Sieg Heil! ᛋᛋ

[email protected]
Post Reply